https://www.teknobiyotik.com/donani...ull-moduler-siyah-guc-kaynagi-0r30b00012.htmlMSI MAG A1000GL veya
Valla bu markayı ilk defa duyduğumdan biraz tedirgin içerisindeyim çok ses yapar mıMSI MAG A1000GL veya
2-3 sene dayanmasını istiyorum acıksadoğru o model 400 tl için değebilir ama çok ilerisi için gerekli mi bilemedim 5090 almak gibi bir düşüncen mi var
4080 süper aldım bu psu 5 sene götürür en az ve 5 sene sonra alcağım kartın kaç w çekeceği belli değil teknoloji gelişiyor süreklidoğru o model 400 tl için değebilir ama çok ilerisi için gerekli mi bilemedim 5090 almak gibi bir düşüncen mi var
O markayı tavsiye etmiyorum. FSP önereceğim de fiyatı 5.5-6k dan 9k ya çıkmış...Valla bu markayı ilk defa duyduğumdan biraz tedirgin içerisindeyim çok ses yapar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2-3 sene dayanmasını istiyorum acıksa
fsp çok pahalı msi dan iyi bir seçenek değil ikiside ama işte durum buO markayı tavsiye etmiyorum. FSP önereceğim de fiyatı 5.5-6k dan 9k ya çıkmış...
4070super ya da 5070 ti düsünüyorumdoğru o model 400 tl için değebilir ama çok ilerisi için gerekli mi bilemedim 5090 almak gibi bir düşüncen mi var
Peki buna ne dersiniZfsp çok pahalı msi dan iyi bir seçenek değil ikiside ama işte durum bu