Neler Yeni

Yardım 2k 240hz vs 1080p 360hz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Öncelikle sistemim 7500f 1x32gb ram ve 4060 ti 16gb. Genel olarak lol ve valorant oynuyorum. Sevdiğim bir hikayeli oyun yeni seri çıkarsa oynarım yani nadiren demek. Arada bir forza 5 girer çıkarım haftada 1-2 saat. Anlayacağınız üzere genelde valo oynuyorum birazda profosyonel ranklar immo+. 360hz daha mantıklı geldi, fakat geleceğe dönük olması adına 2k da mantıklı geliyor ilerde 5070 falan çıkar alabilirim diye. Sizce ne yapmalıyım
2k 240 al derim

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
kesinlikle 2k hocam. 2k 144hz bile bulsanız 1080 360hzden iyidir eğer e-sporcu değilseniz

barisd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Duran
2k al ne zaman rekabetçi oyunları ciddi oynamayı bırakıcağın belli olmaz uzun vadeli düşün ama bir iş yerinde çalışıyorsan öğrenci değilsen paran varsa daha sonrada 2k alabilirim diyorsan şuan alma.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
2k al ne zaman rekabetçi oyunları ciddi oynamayı bırakıcağın belli olmaz uzun vadeli düşün ama bir iş yerinde çalışıyorsan öğrenci değilsen paran varsa daha sonrada 2k alabilirim diyorsan şuan alma.
16 yaşındayım hocam. İlerde yine değişirim gibi zaten 2 sene daha oynadıktan sonra çok pc bakmam gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle 2k hocam. 2k 144hz bile bulsanız 1080 360hzden iyidir eğer e-sporcu değilseniz
Neden iyidir ki. Şuan 1080p 144hz var 360hz yağ gibi akıyor. E sporcu değilimde yüksek rank oyuncusuyum ekipmanlarım bile valo için değiştirdim zamanında

barisd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Duran
16 yaşındayım hocam. İlerde yine değişirim gibi zaten 2 sene daha oynadıktan sonra çok pc bakmam gibi

Neden iyidir ki. Şuan 1080p 144hz var 360hz yağ gibi akıyor. E sporcu değilimde yüksek rank oyuncusuyum ekipmanlarım bile valo için değiştirdim zamanında
O zaman 360hz al hevesini alırsın, sonra ister istemez bırakıyorsun hayat şartları gereği bende senin yaşında öyleydim.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

gülüm inan bana 2k 120hz ve yukarısında hikayeli oyunun verdiği keyfi ben hiçbir e-spor oyunundan rekabetçi oyundan alamıyorum ki csyi çokta seven birisi olarak.. sırf 360hz olsun diye 2k 240hzden dönülmez varsa imkanın al

O zaman 360hz al hevesini alırsın, sonra ister istemez bırakıyorsun hayat şartları gereği bende senin yaşında öyleydim.
barışa katılıyorum ben de senin yaşlarında öyleydim büyüyünce değişiyor.

gülüm inan bana 2k 120hz ve yukarısında hikayeli oyunun verdiği keyfi ben hiçbir e-spor oyunundan rekabetçi oyundan alamıyorum ki csyi çokta seven birisi olarak.. sırf 360hz olsun diye 2k 240hzden dönülmez varsa imkanın al

hocam orası oylede adam hikayeli oyun oynamıyormuş hikayeli oyun oynasa zaten direk 2k çeksin ama oynamıyorsa gerek yok bence

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan

Peki 360hz kullansam 2 sene sonra sıkılırsam artık zevk işine dönersem satıp 240hz 2k alsam hz düşüşü problem yaratırmı göz zevki açısından

hocam orası oylede adam hikayeli oyun oynamıyormuş hikayeli oyun oynasa zaten direk 2k çeksin ama oynamıyorsa gerek yok bence
Dediğim gibi sorsanız 10 tane hikayeli oyun oynamamısımdır son 1 yılda da bi gow ragnarok oynadım oda favori hikayeli oyun serim diye

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Peki 360hz kullansam 2 sene sonra sıkılırsam artık zevk işine dönersem satıp 240hz 2k alsam hz düşüşü problem yaratırmı göz zevki açısından
yaratmaz zannetmiyorum. yani arada 60 - 144 gibi bi uçurum yok göz açısından. Ben şahsen 1080p monitör bile alacak olsam sırf fazla para vermemek için 240hz üzerine bakmam dünya klasmanında navi takımıyla vs atmıycam çünkü full rekabetçi oynasam bile.

Dediğim gibi sorsanız 10 tane hikayeli oyun oynamamısımdır son 1 yılda da bi gow ragnarok oynadım oda favori hikayeli oyun serim diye
360 dan 240 a dusunce fark etmessinde 1080den 2kya gecınce fıstık gibi olur

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel

dostum ben 15 yaşındada fps oynuyordum 25 yaşındayım hala fps oynuyorum kişisel zevklerinizden kendinizi muzdarip tutun. Sende değişti diye arkadaşta da değişecek diye bir kaide yok. adam 2k monitör alsa bile 2k da valo veyahutta cs oynamayacağı için görüntü tarafından biraz da olsa feregat etmiş olucak sadece fps oynuyorsa 1080p almalı.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Ümit
1080 devri kapanıyor yazan arkadaş 15 senesi var onun daha. millet sanıyor sabah kalkınca çağ atlıyorsun, bu işler öyle kolay değil kral. asıl 2 k monitörler su an gereksiz. 7 bin tl verip herkes alabilir 2k, 7-10 arası dolu 2 k monitör modeli var ama hala 1080 p olanlar satılıyor.

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel

dostum 2k 240 hz alsan bile dlss açık şekilde ultra ayarlarda hikayeli oyunların çoğundan 240 fps alamayacaksın arkadaşların dediklerinde dikkate alınabilecek bir durum yok. FPS oynuyorsan 1080 full Story oynuyorsan 2K.

Top Bottom