Neler Yeni

3-3.5k arası mouse önerisi

elemin

80+ Bronze
Teşekkürler üstte bi arkadaşta scyrox V8 önermiş seninkimi yoksa bumu bide yanında 8 k dongle ile birlikte mi geliyo
böyle bir açıklama var mouse'un altında.
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak özer
böyle bir açıklama var mouse'un altında.
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir.
Tamamdır rahatsız ettiğim için kusura bakma teşekkür ederim

elemin

80+ Bronze
Tamamdır rahatsız ettiğim için kusura bakma teşekkür ederim
Arkadaşın attığı mouse'la sensör ve switchleri aynı benim attığım mouse'un sadece benim attığım bir tık daha ağır ve bataryası 500 mah scyrox v8'in 250 mah yani şarjı daha uzun gidiyor f1 pro max'in 250 tl farka değer mi sorusunun cevabı da sana kalmış tabi bu ikisinden birini almak istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de şekil olarak fark var onu da incelersen eline göre seçersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak özer
Arkadaşın attığı mouse'la sensör ve switchleri aynı benim attığım mouse'un sadece benim attığım bir tık daha ağır ve bataryası 500 mah scyrox v8'in 250 mah yani şarjı daha uzun gidiyor f1 pro max'in 250 tl farka değer mi sorusunun cevabı da sana kalmış tabi bu ikisinden birini almak istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de şekil olarak fark var onu da incelersen eline göre seçersin.
Çok sağol

Top Bottom