gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Neyin kötü olduğunu belirtir misin?aralarında gerçekten tek güzel diyebileceğim şey ram
Neyin kötü olduğunu belirtir misin?aralarında gerçekten tek güzel diyebileceğim şey ram
Anakart a320 ileriye dönük değil işlemci yükseltemezsin bir b450m olabilirdi psu yetersiz ileride adam akıllı gpu takamazsın işlemci de zaten apu sonuçta çok bir şey beklememek lazım iş görür sistem ama neye göre ve kime göreNeyin kötü olduğunu belirtir misin?
Çok mutlu oldum hocam yorumunuz için teşekkür ederim ^^İşlemciyi kullanmış biri olarak stok soğutucu ile de üzmediğini söyleyebilirim.
İşlemciyi fan ile beraber alırsanız ek olarak soğutucu almanıza gerek yok.
Kasa olarak bir tık daha uygun bir model bakılabilir.
Genel olarak R3 2200G LOL valorant CSGO gibi oyunlar için fena bir işlemci değil.Sadece LOL oynayanlar için biçilmiş kaftan diyebilirim ama CSGO için pek yeterli değil bana kalırsa.
LOL ve Valorant oynarım diyenler için 144HZ ekran öneririm.
Csgo oynayan kişiler için ise çok yüksek fps göremedikleri için 75 Hz daha iyi bir seçenek olacaktır.
Kanka 2.el senin. Mecbur bu fiyatlara böyle geldi.Beğenmedim, 3.300 TL bütçe ile 2200G ve A320 üzdü.
Hocam bütçe kısıtlı diye bu şekilde yaptım. Yoksa kim ister 2200G ve a serisi bir anakart kullanmak?Anakart a320 ileriye dönük değil işlemci yükseltemezsin bir b450m olabilirdi psu yetersiz ileride adam akıllı gpu takamazsın işlemci de zaten apu sonuçta çok bir şey beklememek lazım iş görür sistem ama neye göre ve kime göre
ram tek ama.https://www.incehesap.com/lancool-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-49175/ 3556tl ye miss gibi sistem
anakartı b450m h yapın ssd yi team 480 yapın psu yu fsp yapın
Keşke hocam. En yakın zamanda bu fiyatlara sistem toplamak dileği ile.Güzel rehber olmuş. Piyasa kendine gelse de ekran kartları alabilsek
evet ama konudaki sistem de de ram tekram tek ama.
heee aynen iki adet demişin ama o sistemin hiçbir şekilde ileriye dönüklüğü yok alırsın kullanırsın ihtiyacın bitincede satarsın sadece bir gpu alabilirsin ayrıyeten o da en fazla 570 olurHayır çift kanal.
A320 çipsetli anakartlarda işlemci overclock yapılmıyor diye biliyorum sadeve RAM overclock için izin veriliyordu.İLERİDE TAKILABİLECEK EKRAN KARTLARI:
1650s ve 570 sonrası yüksek oyunlarda darboğaz yaşanacaktır. O.C yapılır ise 1070 bile besler. 580 ve 590 stok hali ile sorun yaşatabilir.