Öneri 3-4 K Kablosuz Gamepad Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,999
Yaklaşık 2,5 yıldır MSI Force GC20 V2 kullanıyoru memnunum aslında sorunu yok ama sistem alınca kablo çok yoruyor. Bunu da kardeşime vermeyi düşünüyorum. Kesinlikle kablosuz istiyorum.

GC20 V2 ölü bölge oranı aşırı düşük bir kol bundan yükseğine geçemem
Tercihen şarjlı

Temu gibi yurt dışı yerlerden almak istemiyorum.

Biraz konuyla alakasız ama Dualsense dışında adaptive trigger , haptive feedback kullanan gamepad var mı? Varsa onlar öncelikli

Son düzenleme:
Var ama sadece adaptif trigger kısmı. Ya ikinci elden flydigi apex 3 bulmanız lazım ya da bütçenizi çok artırıp flydigi apex 4 almanız lazım. Bu haptic ve adaptif trigger harici en iyi kol gamesir cyclone 2

Yaklaşık 2,5 yıldır MSI Force GC20 V2 kullanıyoru memnunum aslında sorunu yok ama sistem alınca kablo çok yoruyor. Bunu da kardeşime vermeyi düşünüyorum. Kesinlikle kablosuz istiyorum.

GC20 V2 ölü bölge oranı aşırı düşük bir kol bundan yükseğine geçemem
Tercihen şarjlı

Temu gibi yurt dışı yerlerden almak istemiyorum.

Biraz konuyla alakasız ama Dualsense dışında adaptive trigger , haptive feedback kullanan gamepad var mı? Varsa onlar öncelikli
Gamesir cyclone 2 çek hocam incelemeleri vardır illaki sarar.

Gamesir cyclone 2 çek hocam incelemeleri vardır illaki sarar.
Onu baya önerdiler başka forumda da konu açtım ne kadar çok kişi o kadar iyi diye.
Şarjı ne kadar gidiyor?

Onu baya önerdiler başka forumda da konu açtım ne kadar çok kişi o kadar iyi diye.
Şarjı ne kadar gidiyor?
Hocam şarjı fena değil yoğun kullanırsanız 2 3 gün rahat yine gidiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ne kadar sürede şarj oluyor ?
Hocam süre ölçmedim ama ortalama tahmini 1-2 saat sanırım. Ben çoğu zaman hafif sarıya döndü mü docka takiyordum 😅🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar sürede şarj oluyor ?
Bana çok hitap etmiyor diye satmıştım çok geçmeden kötü değil ama nedense ben 9.nesil Xbox kolu daha çok seviyorum tuş basım hissiyatı yinede fena değil cyclone 2 nin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam süre ölçmedim ama ortalama tahmini 1-2 saat sanırım. Ben çoğu zaman hafif sarıya döndü mü docka takiyordum 😅🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana çok hitap etmiyor diye satmıştım çok geçmeden kötü değil ama nedense ben 9.nesil Xbox kolu daha çok seviyorum tuş basım hissiyatı yinede fena değil cyclone 2 nin.
xbox 9.nesil 3k görünüyor internette arada ne fark var

Hocam cyclone 2 özellik donatı anlamında daha iyi deniyor Hall efect trigger falan mekanik tuşlar falan var cyclone 2 de yanında dockda geliyor falan

Xbox 9. Nesilden daha iyi
farkı xbox 9.nesilde hiçbir şey olmaması. Cidden. Sadece çift titreşim motoru var o kadar.
Katipke hocamın önerisiyle ben de cyclone 2 aldım çok memnunum bütçesine göre dünyaları veriyor. Youtubeda kendisinin detaylı incelemesi var öneririm.

Xbox 9. Nesilden daha iyi

farkı xbox 9.nesilde hiçbir şey olmaması. Cidden. Sadece çift titreşim motoru var o kadar.
Katipke hocamın önerisiyle ben de cyclone 2 aldım çok memnunum bütçesine göre dünyaları veriyor. Youtubeda kendisinin detaylı incelemesi var öneririm.
Xbox bir de pilliymiş sürekli masraf vazgeçtim ondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri