Neler Yeni

3 4 yıllık kullanabileceğim telefon önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
redmi note 9 pro daha pahalı bir telelfon ve 3200Tl bu telefon da 3500Tl den aşağı gelecktir. Üstelik işlemcisi gerçkten çok iyi segmentde hangisi sence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de sınırsız bütçede olsa android alrıdım ama onu bi kenera koyalım iphone 7 alan o fiyata aklından şüphe ederim.
Kardeşim elimde iphone 7 var iki yıldır anasını ağlattım telefonun hala ilk aldığım gibi, 3000 4000 bandında android iphone ile yarışamaz, android alan arkadaşlarımın telefonları ise çöp oldu. O zamanlar bana özelliklerini sayıyorlardı bir an pişman oldum ama şu anda bakınca gayet iyi bir telefon. Androidlerin şarz kısmı gelişmiş onun dışında pek işlevleri yok

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Fiyatı nereden buldun? Hindistan tahmin satış fiyatı var ama TR de ondan çok daha pahalı olacağı kesin.
6 GB RAM/128 GB depolama seçeneği 252 dolar redmi 10x/ redmi 9 pro 269 dolar :3300tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim elimde iphone 7 var iki yıldır anasını ağlattım telefonun hala ilk aldığım gibi, 3000 4000 bandında android iphone ile yarışamaz, android alan arkadaşlarımın telefonları ise çöp oldu. O zamanlar bana özelliklerini sayıyorlardı bir an pişman oldum ama şu anda bakınca gayet iyi bir telefon. Androidlerin şarz kısmı gelişmiş onun dışında pek işlevleri yok
Ben diceğimi dedim. İphone alırsa kendine yazık eder. İphone 7 kullanıp sana yeterli gelebilir. Ama para verip şuan alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,968
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05
Top Bottom