3-4k Oyuncu Koltuğu Önerisi

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
Öğrenciyim yazları çalışmaya gidiyorum yılda max 2-2.5 ay evde kalıyorum. Bu iki ay beni idare edecek 3-4k civarı oyuncu ofis farketmez koltuk arıyorum kilo 90 boy 1.90 tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Şu modeller ilgimi çekti kullanan veya deneyimleyen varsa desteğini bekliyorum. https://rofth.com/rofth-vexa-phantom-black-premium-oyuncu-koltugu/

düşük bütçeliler alınmaz tahta koltuğa yastık koy daha çok rahat edersin ben hata yaptım aldım metal bir yerlerime saplanıp duruyor

düşük bütçeliler alınmaz tahta koltuğa yastık koy daha çok rahat edersin ben hata yaptım aldım metal bir yerlerime saplanıp duruyor
Hocam normalde öyle yapardımda odam üst katta mutfaktan sandalyeyi al çıkar geri indir sürekli olacak şey değil annemde kızıp duruyor almaktan başka çare yok. Rofth vexa yı alsam işimi görmez mi hocam fiyatına göre iyi diyorlar bir bilginiz var mı model hakkında.

Hocam normalde öyle yapardımda odam üst katta mutfaktan sandalyeyi al çıkar geri indir sürekli olacak şey değil annemde kızıp duruyor almaktan başka çare yok. Rofth vexa yı alsam işimi görmez mi hocam fiyatına göre iyi diyorlar bir bilginiz var mı model hakkında.
ofis koltuğu alın 3-4 k ya aldığınız oyuncu koltuğu boy kilo olarak ta sizi rahat etmez 3-4 k ya en azından kaliteli sayılabilecek ofis koltuğu vardır.

ofis koltuğu alın 3-4 k ya aldığınız oyuncu koltuğu boy kilo olarak ta sizi rahat etmez 3-4 k ya en azından kaliteli sayılabilecek ofis koltuğu vardır.
Link var mıdır hocam teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,700
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri