3-4K SOUNDBAR YA DA SES SİSTEMİ ÖNERİSİ

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Bütçe
4000
Bilgisayarım için soundbar ya da ses sistemi almak istiyorum 2+1 olmasını pek istemem 4+1e de bütçe yeter mi bilmiyorum film müzik ya da hikaye oyunları oynarken zevk vermesini bir de sesinin yüksek olmasını istiyorum önerileriniz var mıdır ?

Takipteyim

Bilgisayarım için soundbar ya da ses sistemi almak istiyorum 2+1 olmasını pek istemem 4+1e de bütçe yeter mi bilmiyorum film müzik ya da hikaye oyunları oynarken zevk vermesini bir de sesinin yüksek olmasını istiyorum önerileriniz var mıdır ?
ses seviyesi yüksek olucaksa kalite arayamazsın ama seni tatmin edicek seviyelere çıkarsın kabin çok önemli 3-4k bütçede kaliteli hoparlör bulamazsın ama piyasadaki 3-4k lık sistemlerden kaliteli olur diye düşünüyorum amfida önemli dabikide 200w lık bir amfi hayli hayli yeticektir

Bende jbl sb160 var çok memnunum, apartmanda yaşayanlar için max bu alınmalı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Televizyona bağlanınca sorun olmuyodu ama bt si bence jbl e yakışmıyor, evde vantilatör çalıştırıyorum vantilatör sayesinde sinyal kopup müzik kesik kesik geliyoe

Bende jbl sb160 var çok memnunum, apartmanda yaşayanlar için max bu alınmalı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Televizyona bağlanınca sorun olmuyodu ama bt si bence jbl e yakışmıyor, evde vantilatör çalıştırıyorum vantilatör sayesinde sinyal kopup müzik kesik kesik geliyoe
Ben bir süre pcde kullanmak istiyorum sonra evlenince televizyonumda kullanacağım bu ürünü pcde kullanabilir miyim kablo ile. Bluetooth yok pcde

Geri