Wraith esporun kendi IEM kulaklığı var 999tl miydi neydi sanırım veya 1999 tam hatırlamıyorum. Alınır mı sizce oyun için.Özellikle IEM kulaklığa alışmış biriysen kulaklığın ses düzeyi yetersiz gelebilir. FPS oyunlarında ses kasma performansı iyi ancak diğer şeylerde yüksek performans bekleme, abartılı yorumlarına aldanmadan ve büyük beklentilere girmeden indirimde yakalarsan bir seçenek olabilir. Onun dışında özellikleri ve dediğim şeyden dolayı tam fiyatına tercih edilebilecek bir kulaklık değil.
IEM kulaklıklar hakkında bir bilgim yok maalesef. Bu kulaklıktan önce IEM kulaklık kullandığım için bu örneği verdim. Yeni konu açarsanız forumda bu konuda bilgi sahibi birçok kişi olduğuna eminim.Wraith esporun kendi IEM kulaklığı var 999tl miydi neydi sanırım veya 1999 tam hatırlamıyorum. Alınır mı sizce oyun için.
farklı bi kulak üstü kablosuz öneriniz varmıÖzellikle IEM kulaklığa alışmış biriysen kulaklığın ses düzeyi yetersiz gelebilir. FPS oyunlarında ses kasma performansı iyi ancak diğer şeylerde yüksek performans bekleme, abartılı yorumlarına aldanmadan ve büyük beklentilere girmeden indirimde yakalarsan bir seçenek olabilir. Onun dışında özellikleri ve dediğim şeyden dolayı tam fiyatına tercih edilebilecek bir kulaklık değil.
Diğer oyuncu kulaklıklarından nova 7'yi kısa bir süre deneme fırsatı buldum. Hatırladığım kadarıyla dip sesinden rahatsız olmuştum ancak uzun süre kullanmadığım için yanıltmak istemem. İndirimlerde 5k civarına nova 5 düşünülebilir. Forumlarda özelliklerinden memnun kalan çok kullanıcı gördüm.farklı bi kulak üstü kablosuz öneriniz varmı
3.5-4k civarındaDiğer oyuncu kulaklıklarından nova 7'yi kısa bir süre deneme fırsatı buldum. Hatırladığım kadarıyla dip sesinden rahatsız olmuştum ancak uzun süre kullanmadığım için yanıltmak istemem. İndirimlerde 5k civarına nova 5 düşünülebilir. Forumlarda özelliklerinden memnun kalan çok kullanıcı gördüm.
Geçtiğimiz aylarda nova 7p modeli Amazon TR'de 4300 tl civarına düşmüştü. Onun dışında aklıma gelen pek seçenek yok. Kablosuz bir kulaklık istediğin için o fiyat bandında indirimde denk getirip cloud 3 wireless alabilirsin. Dediğim gibi büyük beklentin yoksa rekabetçi oyun konusunda iyi bir kulaklık.3.5-4k civarında
hocam nerede oturuyorsun ?Selam hocalarım son zamanlarda kablosuz kulaklık arayışındayım bütçem 3.5 4k civarında önerilerinizi bekliyorum (hyperx cloud 3 w e gözüm çok kayıyor ramazanda indirime girerse düzgün bir fiyata alınır mı ?)
Alıntıyı görüntüle
g435 ve g733 nasıldır mediamarkt ta deneme şansım olmuştu gayet hafif bi kulaklık olması hoşuma gitmiştiGeçtiğimiz aylarda nova 7p modeli Amazon TR'de 4300 tl civarına düşmüştü. Onun dışında aklıma gelen pek seçenek yok. Kablosuz bir kulaklık istediğin için o fiyat bandında indirimde denk getirip cloud 3 wireless alabilirsin. Dediğim gibi büyük beklentin yoksa rekabetçi oyun konusunda iyi bir kulaklık.
Bu iki kulaklık da cloud III wireless'a göre alt segment kalır. Malzeme kalitesi olarak baksak bile aralarındaki fark anlaşılıyor. g733 o fiyatı hak edecek bir kulaklık değil.g435 ve g733 nasıldır mediamarkt ta deneme şansım olmuştu gayet hafif bi kulaklık olması hoşuma gitmişti