Neler Yeni

Öneri 3.5 - 4k Monitör Fikir ve Öneri

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Bütçe
3900
Arkadaşlar bütçe max 4k olacak şekilde monitör almayı düşünüyorum. Aklımda bu ara sık sık önerilen Dell'in modeli var ancak iyi bir incelemesini bulamadım. Alırsam uzun süre benimle olacağı için iyi seçim yapmak istiyorum, bu modeli öneriyor musunuz veya bu bütçede başka öneriniz var mı? Eğer rtings sitesinde incelemesi bulunan bir model olursa çok çok sevinirim, bu Dell'in 27" versiyonunun incelemesi vardı ancak 24" incelemesi yoktu ve tüm özellikleri tutacak mı bilmiyorum. İnceleme
144hz üstü, ips panel ve 24" monitör önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Not: Ağırlıklı olaak fps türü oyunlar oynuyorum, ghosting olmaması çok çok önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit
Arkadaşlar bütçe max 4k olacak şekilde monitör almayı düşünüyorum. Aklımda bu ara sık sık önerilen Dell'in modeli var ancak iyi bir incelemesini bulamadım. Alırsam uzun süre benimle olacağı için iyi seçim yapmak istiyorum, bu modeli öneriyor musunuz veya bu bütçede başka öneriniz var mı? Eğer rtings sitesinde incelemesi bulunan bir model olursa çok çok sevinirim, bu Dell'in 27" versiyonunun incelemesi vardı ancak 24" incelemesi yoktu ve tüm özellikleri tutacak mı bilmiyorum. İnceleme
144hz üstü, ips panel ve 24" monitör önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör kardeşim bu çok iyi haberin olsun ben dün sipariş verdim araştırıp buradan arkadaşlar da bunu öneriyor​

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet

ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör kardeşim bu çok iyi haberin olsun ben dün sipariş verdim araştırıp buradan arkadaşlar da bunu öneriyor​

Teşekkürler ancak ben 24" istiyorum :)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Tamam kardeşim sen nasıl istersen ama 27 inç de rahat rahat takılırsın gizli sekme de olsun her yerde full HD birde akarsın yani 😉
Hocam 27" alırsam en azından 2K olsun isterim onu da şu an sistemim kaldırmaz ancak önerin için tekrar teşekkürler.

Top Bottom