Bunlara zararlı diyolardı doğru mudur abi?Şunun montajını 543 TL yap deseler yapmam. Bide dokunmatik ekranı varBeleş valla.
xaomi var 2200 e almışız zamanında şimdi bunu görünce içimden güzel bi sövdüm kendime bedava bu fiyataÜRÜN LİNK
500 LİRAYA 50 LİRA OLAN KODU( SW45CYAFAGIFG ) KULLANINCA 638 LİRAYA GELİYOR .
EXTRA PAPEL UYGULAMASINI KULLANIP ALDIM 90 LİRA DA CASH BACK VERDİ 543 LİRAYA ALMIŞ OLDUM
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bilmiyorum valla. Çok nadir pişmiş ürün falan yersem ısıtıyorum ben o kadar. Bide patates falan işte. Çok kullandığım bir şey değil.Bunlara zararlı diyolardı doğru mudur abi?
İndirim kullanılmıyor ama almak mantıklı mı 700e?ÜRÜN LİNK
500 LİRAYA 50 LİRA OLAN KODU( SW45CYAFAGIFG ) KULLANINCA 638 LİRAYA GELİYOR .
EXTRA PAPEL UYGULAMASINI KULLANIP ALDIM 90 LİRA DA CASH BACK VERDİ 543 LİRAYA ALMIŞ OLDUM
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aynı olay şimdi espresso makineleri için de geçerli fiyatları çok düşecek böyle, ilk ünlü olduğunda çok pahalı maalesefxaomi var 2200 e almışız zamanında şimdi bunu görünce içimden güzel bi sövdüm kendime bedava bu fiyata
Sürekli flash indirimlere giriyor 688 liraya dün de düştü, birde kodları da dün de verdiler yarın da verirler benceİndirim kullanılmıyor ama almak mantıklı mı 700e?
Aynı olay şimdi espresso makineleri için de geçerli fiyatları çok düşecek böyle, ilk ünlü olduğunda çok pahalı maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürekli flash indirimlere giriyor 688 liraya dün de düştü, birde kodları da dün de verdiler yarın da verirler bence
Değil bro, tek mantığı fan. Evdeki fırınlarda olan fan. Tek farkı fanı çok kuvvetli. Konveksiyon verimliliğini arttıyor. Alan da küçük olduğu için hızlı pişiriyor. Al geçBunlara zararlı diyolardı doğru mudur abi?
ŞanssızlıkAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1.5 Yıldaki Fiyat Farkına Bak Dolar Yükseliyor Enflasyon Yükseliyor Ama Ben Ne Aldıysam Her Zaman Günümüzde Daha Düşük Oluyor![]()