Çözüldü✓ 3.500-4000 mouse ve mousepad önerisi

Ya ben bi 5-6 sene önce canavar gibi cs falan oynardım ne zaman şu lol/dota illetine geçtim 5-6 yıl bıraktım önümdeki adamı vuramaz hale geldim nasıl çözücez bu işi ya.
Bol bol oynayarak hocam :D ama cidden aimi toparlamak istiyorsan kendine rahat okey bi sens bul ondan sonra başla poligon oynamaya :D. Bende valoda immoyum ama ranked öncesi 30 dk aimlabs 20 dk oyun içi ısınıyoruz kafayı sıyırdık rank hırsıyla

ultimate 2.0
ve

şu ikisinin arasında kaldık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bol bol oynayarak hocam :D ama cidden aimi toparlamak istiyorsan kendine rahat okey bi sens bul ondan sonra başla poligon oynamaya :D. Bende valoda immoyum ama ranked öncesi 30 dk aimlabs 20 dk oyun içi ısınıyoruz kafayı sıyırdık rank hırsıyla
arena breakout oynuyorum ben cs/valo saldım zaman kaybı geliyor artık :D ama aim için mecbur oynayacaz gibi.

Başlama boşver 115 maçın ilk maçında immo 1 10rr dım 115. Maçımda immo2 10rr dım. Yazık valla zamana yazık oynama
CS go döneminde çok fazla oynardım günümün 4/3 ü cs go da geçerdi o yüzden içimde bir yerlerde hala heves var aim de gitti

günde
yarım saat poligon
yarım saat death match
yarım saat derecesiz oyna 1 ayda manyak olursun
Hocam faceit biliyorsunuzdur işte ben orda son seviye olan faceit 10 lvl a atk A9 plus ile çıktım

Hocam faceit biliyorsunuzdur işte ben orda son seviye olan faceit 10 lvl a atk A9 plus ile çıktım
Batarya olarakta beni yarı yolda bırakmadı

Batarya olarakta beni yarı yolda bırakmadı

CS go döneminde çok fazla oynardım günümün 4/3 ü cs go da geçerdi o yüzden içimde bir yerlerde hala heves var aim de gitti
Çok çok uzun süre bırakmadıkça aim gitmiyor ya kas hafızası diye bir şey var bazen bende sıkılıp bırakıyorum valoyu 2 ay lole sarıyorum o ara sonra 2 ay sonunda valoya döndüğümde aim yine okey iyi sadece biraz istikrarsızlık oluşuyor 2 aydır aim oyunu oynamadığım için doğal olarak ama 1 haftaya toparlıyorum

ultimate 2.0
ve

arena breakout oynuyorum ben cs/valo saldım zaman kaybı geliyor artık :D ama aim için mecbur oynayacaz gibi.
Aim için çok oynamak şart hocam özellikle dm gir hergün uzun uzun oynamasan bile odaklanarak 2-3 el dm at toplarsın ztn

ultimate 2.0
ve

blazing sky x1 bir tık daha rahat gbii geldi

ultimate 2.0
ve

Air sanki sürekli şarja bağımlı olacakmış gibi geliyor maya x de gözümü söktü gel bana diyor ha CS falan oynarız senle akar

Çok çok uzun süre bırakmadıkça aim gitmiyor ya kas hafızası diye bir şey var bazen bende sıkılıp bırakıyorum valoyu 2 ay lole sarıyorum o ara sonra 2 ay sonunda valoya döndüğümde aim yine okey iyi sadece biraz istikrarsızlık oluşuyor 2 aydır aim oyunu oynamadığım için doğal olarak ama 1 haftaya toparlıyorum

Aim için çok oynamak şart hocam özellikle dm gir hergün uzun uzun oynamasan bile odaklanarak 2-3 el dm at toplarsın ztn
3-4 sene oldu oynamayalı 16-17 yaşındayım 13 yaşımda bıraktım 8-9 yaşımdan beride oynuyordum hiç bir şey hatırlamıyorum

a9 pro cektim beyler
hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,707
Üyeler
190,624
Son üye
lnkylem