3-5bin tl arası telefon önerisi

mehmet38_

80+
Reaksiyon skoru
45
Yeni telefon almayı düşünüyorum kamerasının iyi olması önemli değil işlemcisi güzel olsun oyun oynarken sorun yaşatmayacak bi cihaz arıyorum
önerebileceğiniz modeller varsa yazarsanız iyi olur

Yeni telefon almayı düşünüyorum kamerasının iyi olması önemli değil işlemcisi güzel olsun oyun oynarken sorun yaşatmayacak bi cihaz arıyorum
Bütçeniz 5.000 tl'lere kadar çıkıyorsa ve iyi bir şey almak istiyorsanız 300-500 tl daha verip Samsung M52 almanızı öneririm.
Özelliklerini araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Şuanda teknoloji marketlerin de 6.050 tl en ucuz fiyatı.
Fakat biraz araştırma yaparsanız ve size yakın konumdaki ilanlara göz gezdirirseniz ve bir de işinize gelen cihaz için pazarlık yapıp aldınız mı off miss :)

Ekran kalitesi kötü ama oyun amaçlı olacaksa kesinlikle M23 5G öneririm o bütçede.

Bütçeniz 5.000 TL'lere kadar çıkıyorsa ve iyi bir şey almak istiyorsanız 300-500 TL daha verip Samsung M52 almanızı öneririm.
Özelliklerini araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Şuanda teknoloji marketlerin de 6.050 TL en ucuz fiyatı.
Fakat biraz araştırma yaparsanız ve size yakın konumdaki ilanlara göz gezdirirseniz ve bir de işinize gelen cihaz için pazarlık yapıp aldınız mı off miss :)

tavsiyen için sağol
Post automatically merged:

Ekran kalitesi kötü ama oyun amaçlı olacaksa kesinlikle M23 5G öneririm o bütçede.
senin tavsiyen içinde sağol eğer büççem m52 ye yetmesse m23 de güzel seçenek saol

Geri