Neler Yeni

3.5K Fiyat bandında wireless oyuncu kulaklığı önerisi

Fortex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Taha Yasin ÖZTÜRK
Selam 3.500tlye kadar bir kulaklik arıyorum wireless olmasi şart önerileriniz varsa incelemek isterim benim almak istediğim razer barracuda x önerilerinizi beklerim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,565
İsim
Emir
Razer barracuda x alınmaz.İkisinide kullandım razerin pedleri çok dandik his veriyor

Fortex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Taha Yasin ÖZTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer barracuda x alınmaz.İkisinide kullandım razerin pedleri çok dandik his veriyor
pedler icin daha eski bir model almaya değer mi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,565
İsim
Emir
pedler icin daha eski bir model almaya değer mi
Razerdan daha iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.Razerin kulaklıklarına karşı bir önyargım var mı bilmiyorum fakat bana malzeme kalitesi olarak tabiri caizse dandik geliyor.Ses kalitesi olarak net bir şey diyemem void elite eq ayarları ile güzel olacağını biliyorum çünkü aktif olarak kullandığım hs80 de eq ayarları ile kulaklık kendisine geliyor
Cloud 2 arctis 5 hs80 void elite barracuda x ve cloud core w denedim.Razern malzeme kalitesi olarak kötü kaldığını düşünüyorum.

En İyi Cevap
3
1.5 yıl barracuda. 2019 da 1 sene void elite ve tekrar 3 aydır void elite kullanıyorum. Malzeme kalitelinde ikininde sorun yok. Ben razer alırdım ama ikiside kesinlikle alınır.

Deepnise

80+
Void elite güzel kulaklıktır ve konfor anlamında steelseries serisinden aşağı kalır bir yanı yok. Oyun performansını geçtim eq ayarı ile birlikte müzik anlamında da iyi performans veriyor. Jbl'nın düşük segment kulaklıklarından daha iyi olduğunu da net olarak belirteyim. Malzeme kalitesi de çok iyi ve kulaklığın kademeleri olması da bir artı. Yüksek ses severler için bile tam sesi çok fazla sağır eder aman diyim :) Bunun haricinde aklıma gelen şey kullandıkları kumaş pad çok rahat. Evet kumaş pad dışarıya biraz ses veriyor ancak verdiği rahatlığa göre değer. Zaten fikrimce bir süre kumaş pad kullandıktan sonra deri kulaklikların yüzüne bakmazsın. Arada olan ciddi bir rahatlık farkını hissediyorsun.

Top Bottom