Plenks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 168
hs80 hakkında çok bir bilgim yok yorum yapmam doğru olmaz hocam.Hocam hs80 çok aklımı karıştırdı
hs80 hakkında çok bir bilgim yok yorum yapmam doğru olmaz hocam.Hocam hs80 çok aklımı karıştırdı
Anladım hocam suan alıcam hangisi sizce hs80 sıkıntılı falan diyorlarMalzeme konusunda bir sorun olmaz.Dolu dolu malzeme kalitesi var.Pisman etmez
Hocam bende bekliyorum almak için cloud 3 alma diyorlaehs80 hakkında çok bir bilgim yok yorum yapmam doğru olmaz hocam.
Kim ne diye skntli diyo?1yildan fazla kullaniyorum gram sorun cikarmadiAnladım hocam suan alıcam hangisi sizce hs80 sıkıntılı falan diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende bekliyorum almak için cloud 3 alma diyorlae
Inceleme videolarni izlediniz mi?Kullanuci olarak soyluyorum oyle bir seyin olmasi icin caba sarf etmek gerekirKafa bandı çok sıkıyor ve kırılma sorunu var demişler forumda
Kim alma diyor hocam on numara kulaklık hiçbir sıkıntısı yok. Aktif olarak kullanıyorum daha önce de 2 yıl cloud 2 kullanmıştım. Efsane olan cloud 2 den çok daha iyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Anladım hocam suan alıcam hangisi sizce hs80 sıkıntılı falan diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende bekliyorum almak için cloud 3 alma diyorlae
Hocam kafam orta boyutta aslında sıkıntı olacağını sanmıyorumKim alma diyor hocam on numara kulaklık hiçbir sıkıntısı yok. Aktif olarak kullanıyorum daha önce de 2 yıl cloud 2 kullanmıştım. Efsane olan cloud 2 den çok daha iyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Herhangi bir sıkıntı olmaz hocam kafa bandı ve pedler gayet yumuşak.Hocam kafam orta boyutta aslında sıkıntı olacağını sanmıyorum