Bütçen freezer'a yetmiyorsa neden olmasın?Liquid freezer II yerine alınır mı ucuz baya
Freezera yetiyor inventustan 4500e almayı düşünüyorum ama bu soğutucuyu çok duydum güzel diye daha iyi olduğunu söyleyenler bile var doğru mu bilmiyorumBütçen freezer'a yetmiyorsa neden olmasın?
Onu çok sanmıyorum hocam. Freezer'a yetiyorsa ve Freezer'ın ölçüleri kasana uygunsa onu almanı öneririm.Freezera yetiyor inventustan 4500e almayı düşünüyorum ama bu soğutucuyu çok duydum güzel diye daha iyi olduğunu söyleyenler bile var doğru mu bilmiyorum
Freezer uygun alacağım kasaya ama dediğim gibi kafamı karıştırdı bazı videolarOnu çok sanmıyorum hocam. Freezer'a yetiyorsa ve Freezer'ın ölçüleri kasana uygunsa onu almanı öneririm.
Hocam biraz bakındım farklarına. Freezer bir tık daha iyi soğutuyor ve sessiz çalışabiliyormuş ama radyatörü kalın olduğundan kasaya sığmada problem çıkarabiliyormuş.Freezer uygun alacağım kasaya ama dediğim gibi kafamı karıştırdı bazı videolar
Anladım teşekkür ederimHocam biraz bakındım farklarına. Freezer bir tık daha iyi soğutuyor ve sessiz çalışabiliyormuş ama radyatörü kalın olduğundan kasaya sığmada problem çıkarabiliyormuş.
LT720'de birkaç derece gerisinde ama uyumluluk konusunda problemi yok. Fanları bir tık sesi yüksekmiş, bazıları değiştirmiş fanlarını ama performans olarak ikisi de baya yakınmış.