telefondaki spotify ile pcdeki spotify hesabın neden farklı kiEyvallah Pc'deki hesaba aldim. Telefonda zaten teyzemle duo kullaniyoruz o ödüyor
ekolayzer ayarı olduğu için spotifyarabada müzik dinlemek için spotify ın ses kalitesi mi daha iyi yoksa youtube music mi ?
Deneme üyelik olarak almıştım 1 ay. Kullanabilirmiyim?Daha önce premium kullanmamış hesaplara
ALDIM AGAMSpotify Premium (TR) - Kullanmaya başla
Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Kullanmaya başla.www.spotify.com
Duo istiyor ya ondan.telefondaki spotify ile pcdeki spotify hesabın neden farklı ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekolayzer ayarı olduğu için spotify
kanka iki tane hesap açma hakkın var birini teyzen kullanıyor birini sen. 1 hesap sadece 1 cihazda açılacak diye bir şart yok ya ondan bahsediyorumDuo istiyor ya ondan.
Kanka eskiden denemiştim tek kişilik kullanıyordum pc ye hesabı girince duo planına geçirdi beni.kanka iki tane hesap açma hakkın var birini teyzen kullanıyor birini sen. 1 hesap sadece 1 cihazda açılacak diye bir şart yok ya ondan bahsediyorum
Hocam neden anlamakta bu kadar zorlandın anlayamadım amaKanka eskiden denemiştim tek kişilik kullanıyordum pc ye hesabı girince duo planına geçirdi beni.
Papara+ öğrenci hesabıyla 7 lira ödüyorum aylıkCracklı spotify devam
Dost onu bende biliyorum. Premium kullanırken plan değişiyor ya para vermek istemedim.Hocam neden anlamakta bu kadar zorlandın anlayamadım ama
Arkadaşın demek istediği aynı eposta ve şifre ile hem telefondan hem pcden giriş yapıp aynı hesabı ikisinde de kullanabilirsin
2 ayrı cihazın icin 2 ayrı hesap açmana gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Papara+ öğrenci hesabıyla 7 lira ödüyorum aylık