Belki biriktirip çekecekkartta para yok 1 ay deniyim dedim 3 aydır (fazla bile olabilir hatırlamıyorum aldıgım tarihi) para çekmedi hiç ceza falan gelirmi
Spotifyda kampanya vardı devam ediyor mu bilmiyorum ama ilk üç ay ücretsiz oluyordu belki o zamana denk gelmiş olabilirkartta para yok 1 ay deniyim dedim 3 aydır (fazla bile olabilir hatırlamıyorum aldıgım tarihi) para çekmedi hiç ceza falan gelirmi
Mesela ben kaydoldum.Şuan paralı ile parasız arasındaki farkı anlamıyorum.Premium kullanmadığından olabilir mi?
Eğer kartta para yoksa, bir süre sana izin verir para yükleyip ödemen için
Ödemezsen Premium'u iptal eder sap gibi kullanırsın
Paralıda reklam yokMesela ben kaydoldum.Şuan paralı ile parasız arasındaki farkı anlamıyorum.
Zaten şuana kadar sadece senin playlisti dinledim başka bir playlist dinlemedim.Bir şey soracağım kendi playlistimi nasıl oluşturabilirim?Paralıda reklam yok
Ses kalitesi daha iyi
Atlama sınırın var şu an, Premiumda davşan gibi oluyorsun
Bir playlist oynatırken istediğin şarkıyı seçebilirsin premiumda
Normal olanda ise PC de olmadığın sürece rastlgele çalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha, bir de çevrimdışı müzik dinleme var premiumda
Şarkının yanında üç nokta vardırZaten şuana kadar sadece senin playlisti dinledim başka bir playlist dinlemedim.Bir şey soracağım kendi playlistimi nasıl oluşturabilirim?
bizde pre yok diye youtube müsic kullanıyozParalıda reklam yok
Ses kalitesi daha iyi
Atlama sınırın var şu an, Premiumda davşan gibi oluyorsun
Bir playlist oynatırken istediğin şarkıyı seçebilirsin premiumda
Normal olanda ise PC de olmadığın sürece rastlgele çalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha, bir de çevrimdışı müzik dinleme var premiumda
Sağol artık joker ve hidranın dislerini daha iyi bir yerden dinliebileceğim.Şarkının yanında üç nokta vardır
Ona bas playliste ekle de, playlist yoksa oluştur.
Hepsi yok spotideSağol artık joker ve hidranın dislerini daha iyi bir yerden dinliebileceğim.
Benim dinleyeceklerim beddua ve jokzilla p6 başka önerdiğin varmı.Hepsi yok spotide
YT'den dinle diss dinleyeceksen olanları ekleyebilirsin ama