Neler Yeni

3 Aylık Xbox GamePass kaç TL eder ?

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berke Yıldız
Arkadaşlar sabah twitch yayını izlerken çekiliş oldu ve bana 3 aylık xbox gamepass kod kazandığımı söyleyip kodu attı yayıncı.
Ben de valorant'ta yağmacı vandal almak için vp biriktiriyordum sizce bunu kaça satmalıyım.
Aklımda 25 lira sizce ?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 aylık gamepass kodu şuan ücretsiz olarak alınabiliyor satabileceğini sanmıyorum

TamerKs

80+ Silver
nereden alınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hilmi Kara
aynı kartla farklı hesaplarda yapılabiliyor muyuz

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aynı kartla farklı hesaplarda yapılabiliyor muyuz
Sanal kartlarla yapabilirsin ama kodları belli bi tarihten önce kullanman gerektiği için elinde birden fazla olmasının bir anlamı yok bırakta ihtiyacı olanlar alsın konuyu açan kişi benim ihtiyacım yok diye ben bile almadım arkadaşlarına vereceksen olur ama ileride satarım kafasıyla böyle bişey yapacaksan hiç yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücretsiz mi ?
Yani çekilişi kazanmamış oldum :(
Kazandında kazanamadın diyelim bazıları ücretsiz şekilde alırken sorun yaşıyor alamıyor sen bilgilerini kimseyle paylaşmadan bu kodu sorunsuz şekilde alabildin bence kendini kazanmış say

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hilmi Kara
Sanal kartlarla yapabilirsin ama kodları belşi bi tarihten önce kullanman gerektiği için elinde birden fazla olmasının bir anlamı yok bırakta ihtiyacı olanlar alsın konuyu açan kişi benim ihtiyacım yok diye ben bile almadım arkadaşlarına vereceksen olur ama ileride satarım kafasıyla böyle bişey yapacaksan hiç yapma

Kazandında kazanamadın diyelim bazıları ücretsiz şekilde alırken sorun yaşıyor alamıyor sen bilgilerini kimseyle paylaşmadan bu kodu sorunsuz şekilde alabildin bence kendini kazanmış say
yok arkadaşım için ihityacı var üçer beşer dağıtırım işte ihtiyacı olan olursa hiç uğraşmaz direkt veririm

kodlar bitmiş ne zaman yenilenir

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar sabah twitch yayını izlerken çekiliş oldu ve bana 3 aylık xbox gamepass kod kazandığımı söyleyip kodu attı yayıncı.
Ben de valorant'ta yağmacı vandal almak için vp biriktiriyordum sizce bunu kaça satmalıyım.
Aklımda 25 lira sizce ?
Satamazsınız

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yok arkadaşım için ihityacı var üçer beşer dağıtırım işte ihtiyacı olan olursa hiç uğraşmaz direkt veririm

kodlar bitmiş ne zaman yenilenir
Farklı tarayıcı farklı cihaz ve yeni sekmeden deneyin olmazsa vpn ile deneyin kodlar bitmiş yazıyor ama çoğu kişi bu yöntemleri kullanarak alabiliyor dahada alamazsanız kodların yenileceği tarihe kadar beklersiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hilmi Kara
Farklı tarayıcı farklı cihaz ve yeni sekmeden deneyin olmazsa vpn ile deneyin kodlar bitmiş yazıyor ama çoğu kişi bu yöntemleri kullanarak alabiliyor dahada alamazsanız kodların yenileceği tarihe kadar beklersiniz
yaptım aldım kodu da microsoft ininal kabul ediyor mu redeem yerinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,633
Üyeler
163,858
Son üye
Skys3a
Top Bottom