video 2 yıl önce çekilmiş o olay hallolmuştur artık
Dakika 8.25
Kalp atışı varmış yanı sıra EKG de varmış bu benim için çok çom önemli hastane de her gün EKG çekiyoruzhangi video link atar mısın benim bildiğim yok öyle bir şey
Eminmisin brom benim için şu an kutsal bir şey bu EKG muhabbetivideo 2 yıl önce çekilmiş o olay hallolmuştur artık
evet gelmişKalp atışı varmış yanı sıra EKG de varmış bu benim için çok çom önemli hastane de her gün EKG çekiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eminmisin brom benim için şu an kutsal bir şey bu EKG muhabbeti
Teknik destekle görüştüm bende bir sıkıntı olmadığını belirtti uzman la da geri dönüş sağlayavaklar mış geri dönüş yapıcam sanaevet gelmiş
-Galaxy Watch 4 EKG ve tansiyon ölçümü açma
Samsung Galaxy Watch 4 dahili olarak EKG ve tansiyon ölçümü bulundursa da Türkiye'de aktif değil. Bunu açmanın alternatif bir yolu ve yasal olarak ne zaman geleceğine dair ön görülen bir tarih var mı? arkadaşlar ekg ve tansiyon sistemi açıldıwww.technopat.net
Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saatt EKG ve tansiyon Türkiye'de açıldı
Uzun süredir beklenen Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saattleri için EKG ve tansiyon özelikleri Türkiye'de açıldı. Saatinizi kartlar bölümünde EKG veya tansiyona gelip girin linke tıklayın ve telefonunuzda açılan link ile Galaxy Store üzerinden indirin sayfa açıldığında aşağıda saatte de yükle...www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
Saati bir şey olmazsa 1 2 güne alıcam hocam geldiği zaman kurulum için tekrar seni rahatsız etsem sorun olurmu bu EKG muhabbeti için bu süreçte kendim de araştırıcam yapabilirsem kendim de yaparımevet gelmiş
-Galaxy Watch 4 EKG ve tansiyon ölçümü açma
Samsung Galaxy Watch 4 dahili olarak EKG ve tansiyon ölçümü bulundursa da Türkiye'de aktif değil. Bunu açmanın alternatif bir yolu ve yasal olarak ne zaman geleceğine dair ön görülen bir tarih var mı? arkadaşlar ekg ve tansiyon sistemi açıldıwww.technopat.net
Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saatt EKG ve tansiyon Türkiye'de açıldı
Uzun süredir beklenen Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saattleri için EKG ve tansiyon özelikleri Türkiye'de açıldı. Saatinizi kartlar bölümünde EKG veya tansiyona gelip girin linke tıklayın ve telefonunuzda açılan link ile Galaxy Store üzerinden indirin sayfa açıldığında aşağıda saatte de yükle...www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
kurulumu kolay zaten saat sizi yönlendiriyor. saati kullanacak kişinin telefonuna bu uygulamayı indirin https://galaxystore.samsung.com/prepost/000006403188Saati bir şey olmazsa 1 2 güne alıcam hocam geldiği zaman kurulum için tekrar seni rahatsız etsem sorun olurmu bu EKG muhabbeti için bu süreçte kendim de araştırıcam yapabilirsem kendim de yaparım
Teşekkür ederim her şey içinkurulumu kolay zaten saat sizi yönlendiriyor. saati kullanacak kişinin telefonuna bu uygulamayı indirin https://galaxystore.samsung.com/prepost/000006403188
bişey olursa yazabilirsiniz
Şarjı 2 gün gidiyormuş evet ama diğer mesajları okuduysan hocam bazı özellikler lazım banasamsungların şarjı çok az gidiyor. uzun giden bir şey istersen huawei watch fit 2 olabilir.
Rica ederimTeşekkür ederim her şey için