Cloud 3 wireless, teknosa kampanyası devam ediyorsa 3kdan alabilirsin. Yoksada Atk Mercury al geçBütçem bu kadar beni 5 6 sene sorunsuz götürsün istiyorum kaliteli bir şey olsun.Elimde 2020 yılında aldığım rampage rm k27x JAMMER kulaklık var hiç bir sorun yaşamadım.
Teknosa kampanyası neydiCloud 3 wireless, teknosa kampanyası devam ediyorsa 3kdan alabilirsin. Yoksada Atk Mercury al geç
Atk mercuryBütçem bu kadar beni 5 6 sene sorunsuz götürsün istiyorum kaliteli bir şey olsun.Elimde 2020 yılında aldığım rampage rm k27x JAMMER kulaklık var hiç bir sorun yaşamadım.
bu kadar iyi mi ya birkaç yerde sık gördüm ilgimi çekti biAtk mercury
Benimde hoşuma gitti ama saçma markalara para veresim yok cloud 3 düşünüyorumbu kadar iyi mi ya birkaç yerde sık gördüm ilgimi çekti bi
Cloud 3 kablolu kötü müAtk mercury
Kullanmadım bilmiyorumBenimde hoşuma gitti ama saçma markalara para veresim yok cloud 3 düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cloud 3 kablolu kötü mü
Cloud 3 de çok fazla şikayet eden kişi var forumlarda kullanıcı yorumlarında beni çok şüpheye düşürdü HP ye satildiktan sonra çok kötü sesi var diyorlar bilgin var mı denedin mi alacağım yarınCloud 3 Kablolu al, rahatına bak.
Wireless öneririm fakat hem 3k değil yanlış hatırlamıyorsam hem de 5 yıl içerisinde şarj kullanımı nasıl olur bilinmiyor henüz. Bugün alırsın, 2 gün şarja takmadan kullanırsın, 5 yıl sonra 2 saatte bir şarja takarsın. Üstelik şarja takılıyken kullanamıyorsun ( diye duydum ).
Bende kulaklık almayı düşünüyorumCloud 3 de çok fazla şikayet eden kişi var forumlarda kullanıcı yorumlarında beni çok şüpheye düşürdü HP ye satildiktan sonra çok kötü sesi var diyorlar bilgin var mı denedin mi alacağım yarın
Ne düşünüyorsunuzBende kulaklık almayı düşünüyorum
Bütün sistemi duzdum ama kulaklık ı karar veremediğim için sistemi daha almadımNe düşünüyorsunuz