Neler Yeni

3 Fanlı Beyaz Ekran Kartı Arıyorum.

milenix

80+ Gold
ikinci el neden alınmaz hocam, testi yaparım temizse alırım garantisi falan da varsa mis gibi. Yanlış mı düşünüyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatlar normal mi yani? 3060 sıfırı 10k iken 7 8 k ya 3070 bulmak garip geldi valla ekonomi iyiymiş gibi hissettim :D
fiyatlar aşırı abartılıyor 3060ın msrp fiyatı şuanki kurla ~6k amd yüzünden her zamanki gibi nvidia kartlar pahalı oluyor + Türkiye'de satıcılar olması gerekenden daha fazlaya satıyor sonuç 2 katı fiyatına satılması

Krox1No7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Emin Yalçın
ikinci el neden alınmaz hocam, testi yaparım temizse alırım garantisi falan da varsa mis gibi. Yanlış mı düşünüyorum?

fiyatlar normal mi yani? 3060 sıfırı 10k iken 7 8 k ya 3070 bulmak garip geldi valla ekonomi iyiymiş gibi hissettim :D
Kanki şöyle anlatim zamanında şey duymuştum adamlar senin ekran kartına bişey yerleştiriyorlarmış onunla PC ne sizabiliyor ve senin ekran kartın üzerinden bazı şeyler yapabiliyormuş ve buda ekran kartını ekstra yoruyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,579
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kanki şöyle anlatim zamanında şey duymuştum adamlar senin ekran kartına bişey yerleştiriyorlarmış onunla PC ne sizabiliyor ve senin ekran kartın üzerinden bazı şeyler yapabiliyormuş ve buda ekran kartını ekstra yoruyor
Öyle bir şey yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,579
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Demek ki karşılaşmışlar yada yaşamışlar ki söylüyorlar nerden Bilfen Abdullah abi söylese neyse ama burda bilip bilmeden sallama
Alakasız bir şeyi karıştırmışlardır ya da sen yanlış anlamışsındır.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,579
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
o çok rastlanan bir şey değildir ya, yurtdışında vardır o abd de fln

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
bu vision serisini çok pahalıya satıorlar ikinci elde sebebi var mı? beyaz sistem kurmak istiyorum ama ateş pahası özellikle ekran kartları flan

dedikten sonra bulduğum karta bak bedava resmen :D https://www.sahibinden.com/ilan/iki...x-3070-white-gigabyte-vision-1075513777/detay
Bu arada bedava. Aklına mining çıkması diye pek düşünme. Mining yapıcak adam tutup en pahalı modellerden birini almaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,360
Üyeler
167,826
Son üye
zor12
Top Bottom