Yardım 3 günlük hat iptali Türk telekom

therio016

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce e simli türk telekomdan 12 ay tahatütlü hat aldım hattın çekim performansını beğenmedim ve iptal etmek istiyorum cayma bedeli öder miyim

1 hafta koşulsuz şartsız iptal süreniz var merak etmeyin. Herhangi bir cayma bedeli çıkmaz.

Forumdan size gelecek cevabı beklemek yerine en doğru bilgi kaynağı olacak olan TT'yi aramanız gerekmektedir.
Aradım cayma bedeli gözükmüyor dediler sonradan tutar çıkabilir diyorlar anlamadım

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce e simli türk telekomdan 12 ay tahatütlü hat aldım hattın çekim performansını beğenmedim ve iptal etmek istiyorum cayma bedeli öder miyim
Yeni hatsa hem 800 küsür TL vergi ödersin hem cayma bedeli önersin.

Yeni hatsa hem 800 küsür TL vergi ödersin hem cayma bedeli önersin.
Yeni hat evet
ama cayma bedeli ne kadar çıkar tahmini müşteri hizmetleri telefonda söylemiyor şube de müşteri hizmetlerini arayın diyor

Yeni hat evet
ama cayma bedeli ne kadar çıkar tahmini müşteri hizmetleri telefonda söylemiyor şube de müşteri hizmetlerini arayın diyor
İlk ay 200-300TL yi geçmez genelde tarifene bağlı değişiyor ama 800 küsür TL vergiyi her türlü ödersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 hafta koşulsuz şartsız iptal süreniz var merak etmeyin. Herhangi bir cayma bedeli çıkmaz.
1 gün açık kalan hatta 150TL kesti Vodafone, ardından da 800 küsür TL vergiyi ayrıca fatura etti. Kısacası öyle şeyleri umursayan yok 200-300TL için dava açarım diyen uğraşsın belki haklısınızdır?

Cayma bedeli çıkar hat vergisi vesaire falan ücretini tek seferde ödersin numara kalsın sonra kullanırım dersen faturasiza çevir yada taşı hattını başka operatöre faturasiza yada başka operatöre taşısanda cayma bedeli ödersin normalde böyle fakat geçtiğiniz tarife vesaire nedir bilmiyorum cayma bedeli çıkmasa bile hat parası tek seferde faturaya yansır muhtemelen 444 1 500 arayıp bilgi alın.

Cayma bedeli çıkar hat vergisi vesaire falan ücretini tek seferde ödersin numara kalsın sonra kullanırım dersen faturasiza çevir yada taşı hattını başka operatöre faturasiza yada başka operatöre taşısanda cayma bedeli ödersin
Yeni hat 3 ay taşınamaz. Faturasıza da TT 30 gün geçmeden çevirmiyor ama 30 gün beklerim cayma biraz artsa da olur derse olabilir.

Yeni hat 3 ay taşınamaz. Faturasıza da TT 30 gün geçmeden çevirmiyor ama 30 gün beklerim cayma biraz artsa da olur derse olabilir.
3 ay taşınamaz diye bir kural yok o bayiilerin hedeflerinden eksilmesin diye salladiklari bir şey geçen aylarda 2 hattımı birden taşıdım tekrar TT ye geri döndüm yine sorunsuz haklarımdan yararlandım ve yararlaniyorum.

Faturasiza döndürmeden başka operatöre taşıması daha iyi illa bir fatura dönemi durun diyorlar yoksa

yani Hat ücretini ödüyorum cayma bedeli ödemiyorum doğru mudur

İndirimsiz fiyat üzerinden hesaplanıyor ödeyeceğin miktar.Vergilerde var

3 ay taşınamaz diye bir kural yok o bayiilerin hedeflerinden eksilmesin diye salladiklari bir şey geçen aylarda 2 hattımı birden taşıdım tekrar TT ye geri döndüm yine sorunsuz haklarımdan yararlandım ve yararlaniyorum.

Faturasiza döndürmeden başka operatöre taşıması daha iyi illa bir fatura dönemi durun diyorlar yoksa
Uydurma değil “yeni hatlar” 3 ay alındığı yerden başka yere taşınamaz. 3 ayın dolduktan sonra istediğin kadar istediğin sıklıkla taşıma yapabilirsin onda sınır yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri