Çok zor. Ama imkansız değil eğer sıkı çalışırsan gününün çoğunu derse ayırırsan nitelikli bir lise kazanabilme olasılığın varBaşımdan büyük olaylar geçti lütfen linçlemeye çalışmayın.3 haftada lgsye çalışılır mı?
Çok zor. Ama imkansız değil eğer sıkı çalışırsan gününün çoğunu derse ayırırsan nitelikli bir lise kazanabilme olasılığın varBaşımdan büyük olaylar geçti lütfen linçlemeye çalışmayın.3 haftada lgsye çalışılır mı?
benim hedef ist erkek eğer hedefin nitelikli olsun yeter ise imkansız değil ama çok zorknk imkansız değil diyorlar da usura bakma imkansız ben aylardır çalışıyorum bahçeşeir kolejindeyim okulun denemeleri zor ve töder-özdebirlerde 85-86-87 yapıyorum knk bizdede öle bi kız var yani mağlesef ama çok zorlarsan günde 12 saat zaman 350-400 belki olur
Tam puan beklemiyorum zaten.knk imkansız değil diyorlar da usura bakma imkansız ben aylardır çalışıyorum bahçeşeir kolejindeyim okulun denemeleri zor ve töder-özdebirlerde 85-86-87 yapıyorum knk bizdede öle bi kız var yani mağlesef ama çok zorlarsan günde 12 saat zaman 350-400 belki olur
knk ortalamalar bakma denemelere bak sınavlar teog mantığı olmaasada teog zorluğu o yüzden son dnemde ne yap et hayvam gibi çalış nitelikli anadolu zorlarsınTam puan beklemiyorum zaten.
Ortalamalar kurtarır mı?
84 ve 84ten yüksek ortalamalarım var.
1.dönem ortalamam 100
Bence öyle yap.Matematiğim çok kötü konuları anlamadım.Diğer derslere daha çok mu ağırlık versem?
Son 3 gün kala ise matematiğin son konularına çalışırım.
knk ezber yöntemleri artık önermeyingünde 1saat kitap oku
100 soru paragraf çöz
100 soru mat
100 soru fen
50 soru türkçe
50 soru inkılap
Bu testlerden Çıkan yanlışlarını bi kere daha çöz
günde 5-6 saat verimli ile anca
Ben teog'a günde 11 saat çalışıyordum. Ayrıca kendini belirli bir soruyla kısıtlaması mantıksız. Derslerin temeli matematik değil, evet önemli bir yerde fakat yapamıyorsa boşversin. Diğer derslere ağırlık versin.günde 1saat kitap oku
100 soru paragraf çöz
100 soru mat
100 soru fen
50 soru türkçe
50 soru inkılap
Bu testlerden Çıkan yanlışlarını bi kere daha çöz
günde 5-6 saat verimli ile anca
Sınav pazar ya.Matematiğim çok kötü konuları anlamadım.Diğer derslere daha çok mu ağırlık versem?
Son 3 gün kala ise matematiğin son konularına çalışırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani?
Bilmem.1.dönem ortalamam yüz
5.sınıfta 90dı
Ortamalar iyi benim
84ten aşağı ortalamalarım yok.Hepsi 84 yukarısı.
Onlar kurtarır mı?
Çalışılmaz.Başımdan büyük olaylar geçti lütfen linçlemeye çalışmayın.3 haftada lgsye çalışılır mı?
Çalıışır, hemde bal gibi güzel puanlar yapabilirsin kendini boş şeylerden uzak tut, güzel bir program yap,uyku düzenini güzel ayarla, kafanı koy başarabiliceğine inan, bence sınavlar son bir ay da kazanılır.Başımdan büyük olaylar geçti lütfen linçlemeye çalışmayın.3 haftada lgsye çalışılır mı?