Son 3 gün kala ise matematiğin son konularına çalışırım.Konularda tamamsan kalan günlerde bol deneme çöz.
Böylece en azından sorulara az da olsa alışırsın.
Bu saatten sonra biraz zor hele de kötüysen şu anda konularda, ama imkansız değil.
Moralini bozmadan çalışırsan bence MAT dan 12 Net gibi bir net yapabilirsin eğer eksiksen tabii.
Tavsiyem MAT dan ziyade diğer derslere odaklan ve yüklen. Bu kadar kısa zamanda MAT halletmek zor ama diğerleri halledilir.
Onlara yüklenirsen daha stratejik bir çalışma olur.
Son 3 kalmıyor hocam.Son 3 gün kala ise matematiğin son konularına çalışırım.
Matematiğim çok kötü konuları anlamadım.Diğer derslere daha çok mu ağırlık versem?Sayısal zorla,kitap oku,30 paragraf çöz günde 2 deneme yapmaya çalış 400'ü aşarsın.
Lgs'ye son 1.5 ayda verimli çalışmaya başlamış birisi olarak söylüyorum 375 puandan 415'e geldim.
Nasıl yani?Son 3 kalmıyor hocam.
3 gün tatilsin artık.
Bizim hocamız öyle diyor.Matematiğim çok kötü konuları anlamadım.Diğer derslere daha çok mu ağırlık versem?
Son 3 gün kala ise matematiğin son konularına çalışırım.
1.dönem ortalamam yüzSayısal zorla,kitap oku,30 paragraf çöz günde 2 deneme yapmaya çalış 400'ü aşarsın.
Lgs'ye son 1.5 ayda verimli çalışmaya başlamış birisi olarak söylüyorum 375 puandan 415'e geldim.
Çalışılır, sonuna kadar zorla sınavdan öncede strese felan girmeBaşımdan büyük olaylar geçti lütfen linçlemeye çalışmayın.3 haftada lgsye çalışılır mı?
okul hayatım boyunca hiçbir derse çalışmadım geçen sene girdim lgsye ilkokul ve ortaokulda çalışmaya hiç gerek yok lgs öncesinde de. knk eğer kendini yetersiz hissediyorsan çalış özellikle bu pandemi derslerini etkilemiş olabilir yoksa 8.sınıf konuları koalydı bi yeni nesil sorular kafa karıştırıcı oluyordu normal matematik ortalamam 97yken lgsden 8doğru 9 yanlış yaptım en zor ders matematik lgsde o da yeni nesil sorulardan dolayı saçmalığın daniskası o sorular neyse fen kolay oluyor knk sözelde bi türkçe hafif sıkıntı olabilir ben onun dışında bir sorun yaşamadım pandemi derslerini etkiediyse çalışmanda fayda var ben 388 aldım sen 3 hafta çalışarak 410üstü alırsın rahat bizim burada nitelikli liseler zaten o puandan başlıyorBaşımdan büyük olaylar geçti lütfen linçlemeye çalışmayın.3 haftada lgsye çalışılır mı?