Neler Yeni

3 haftada lgsye çalışılır mı?

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Konularda tamamsan kalan günlerde bol deneme çöz.
Böylece en azından sorulara az da olsa alışırsın.
Bu saatten sonra biraz zor hele de kötüysen şu anda konularda, ama imkansız değil.
Moralini bozmadan çalışırsan bence MAT dan 12 Net gibi bir net yapabilirsin eğer eksiksen tabii.
Tavsiyem MAT dan ziyade diğer derslere odaklan ve yüklen. Bu kadar kısa zamanda MAT halletmek zor ama diğerleri halledilir.
Onlara yüklenirsen daha stratejik bir çalışma olur.
Son 3 gün kala ise matematiğin son konularına çalışırım.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Sayısal zorla,kitap oku,30 paragraf çöz günde 2 deneme yapmaya çalış 400'ü aşarsın.
Lgs'ye son 1.5 ayda verimli çalışmaya başlamış birisi olarak söylüyorum 375 puandan 415'e geldim.

EPekzy

80+
Hemen bir deneme alıp çöz bütün eksiklerini gördükten sonra en kolay yapabildiklerine bak şimdi sana x konuya y konuya bak demek yanlış olur sen en az hangi konuyu yaparken zorlanıyorsan ona yoğunlaş 1 soru 1 sorudur fark ettirir, yani özetle çalışılır.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Sayısal zorla,kitap oku,30 paragraf çöz günde 2 deneme yapmaya çalış 400'ü aşarsın.
Lgs'ye son 1.5 ayda verimli çalışmaya başlamış birisi olarak söylüyorum 375 puandan 415'e geldim.
Matematiğim çok kötü konuları anlamadım.Diğer derslere daha çok mu ağırlık versem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son 3 kalmıyor hocam.
3 gün tatilsin artık.
Nasıl yani?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Matematiğim çok kötü konuları anlamadım.Diğer derslere daha çok mu ağırlık versem?
Bizim hocamız öyle diyor.
Mat kötü ise fen ve TR çalışın diyor.
Son 3 gün kala çalışılmaz her gün çalış işte.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
1.dönem ortalamam yüz
5.sınıfta 90dı
Ortamalar iyi benim
84ten aşağı ortalamalarım yok.Hepsi 84 yukarısı.
Onlar kurtarır mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Konu eksilterek temelinde iyi ise çalısılır tabii ki.

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
Başımdan büyük olaylar geçti lütfen linçlemeye çalışmayın.3 haftada lgsye çalışılır mı?
okul hayatım boyunca hiçbir derse çalışmadım geçen sene girdim lgsye ilkokul ve ortaokulda çalışmaya hiç gerek yok lgs öncesinde de. knk eğer kendini yetersiz hissediyorsan çalış özellikle bu pandemi derslerini etkilemiş olabilir yoksa 8.sınıf konuları koalydı bi yeni nesil sorular kafa karıştırıcı oluyordu normal matematik ortalamam 97yken lgsden 8doğru 9 yanlış yaptım en zor ders matematik lgsde o da yeni nesil sorulardan dolayı saçmalığın daniskası o sorular neyse fen kolay oluyor knk sözelde bi türkçe hafif sıkıntı olabilir ben onun dışında bir sorun yaşamadım pandemi derslerini etkiediyse çalışmanda fayda var ben 388 aldım sen 3 hafta çalışarak 410üstü alırsın rahat bizim burada nitelikli liseler zaten o puandan başlıyor

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yiğit Elçin
Günde istekli şekilde +6 saat çalışman lazım anca öyle belki +400 puan yakalayabilirsin fakat 3 haftada zor gibi.

Top Bottom