Neler Yeni

3 haftalık 5600xt ekran kartı 5000TL satılır mı?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Asus dual ekran kartıma alıcı çıktı. 5000TL ye 3 haftadır kullanıyorum. Sıfır kart. Adam akıllı oyun bile oynamadım. Şimdi ben bunu satayım mı? Satsam alternatif olarak ne alabilirim. Monitör de almayı düşünüyorum.
2000TL monitör alıp 3000-4000TL arası hangi ekran kartını alabilirim sonra? Öneriniz var mı?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Dostum Palit rtx2060 alabilirsin diye düşünüyorum alamıyor da olabilirsin piyasa değişik🤨

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum Palit rtx2060 alabilirsin diye düşünüyorum alamıyor da olabilirsin piyasa değişik🤨
Usta valla satasım da var da bir şey alamıyorum onu farkettim :D üstüne para koymam lazım ki 1660 super sıfır alayım. Çok zor. Şöyle 1 ay sonra düşeceğinden emin olsam gözüm kapalı satıp monitörü de beleşe getiriririm ama nerde o..

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Usta valla satasım da var da bir şey alamıyorum onu farkettim :D üstüne para koymam lazım ki 1660 super sıfır alayım. Çok zor. Şöyle 1 ay sonra düşeceğinden emin olsam gözüm kapalı satıp monitörü de beleşe getiriririm ama nerde o..
5600 de iyi hocam kafa kafaya

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
5600 de iyi hocam kafa kafaya
5600zt ekran kartımdan memnunum. Benim amacım monitörü beleşe getirmek. 2500 TL'ye aldım 3 ay önce. 2 katı fiyata alan çıkıyor düşün piyasada kart yok. 1 ay falan beklesem çıkar mı emin olamıyorum.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Asus dual ekran kartıma alıcı çıktı. 5000TL ye 3 haftadır kullanıyorum. Sıfır kart. Adam akıllı oyun bile oynamadım. Şimdi ben bunu satayım mı? Satsam alternatif olarak ne alabilirim. Monitör de almayı düşünüyorum.
2000TL monitör alıp 3000-4000TL arası hangi ekran kartını alabilirim sonra? Öneriniz var mı?
5000 e degil 6000 e koy.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Usta tamam diyelim 6 ya sattım. Ne alabilirim buna? 1 ayda stoklar düzelir mi? Sınavlarda bitmişken elim boş kalmak istemiyorum..
tek diyebileceğim şey kumar oynamış olursunuz yaparsanız sonunda monitör beleşe de gelebilir yada işin sonunda cebinizden daha fazla parada çıkabilir.

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Usta tamam diyelim 6 ya sattım. Ne alabilirim buna? 1 ayda stoklar düzelir mi? Sınavlarda bitmişken elim boş kalmak istemiyorum..
Hacım, stokların gelmesini beklerim dersen satmanı tavsiye ederim. Öbür türlü bir şey kazanmış olmayacaksın. Kartı güzel paraya satıyorsun evet ama güzel para da vermen gerekiyor yeni bir kart için. Bu durumda ne kadar olduğu belirsiz bir süre bekleyebilirsen sat derim.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
tek diyebileceğim şey kumar oynamış olursunuz yaparsanız sonunda monitör beleşe de gelebilir yada işin sonunda cebinizden daha fazla parada çıkabilir.
Hacım, stokların gelmesini beklerim dersen satmanı tavsiye ederim. Öbür türlü bir şey kazanmış olmayacaksın. Kartı güzel paraya satıyorsun evet ama güzel para da vermen gerekiyor yeni bir kart için. Bu durumda ne kadar olduğu belirsiz bir süre bekleyebilirsen sat derim.
Doğru diyorsunuz. Daha yeni topladım pc yi. Bir an gaza geldim. Hazirana kadar fiyatlar düşmez diyen de var. 1 aya düzelir diyende var. Çok belirsiz bir süreç. Satmayım o zaman. Stokların durumuna göre satabilirim.

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Doğru diyorsunuz. Daha yeni topladım pc yi. Bir an gaza geldim. Hazirana kadar fiyatlar düşmez diyen de var. 1 aya düzelir diyende var. Çok belirsiz bir süreç. Satmayım o zaman. Stokların durumuna göre satabilirim.
Yakın zamanda düzeleceğine dair bir bilgimiz olsa hiç durma sat ama ne yazık ki belirsiz bir durum adeta bir kumar.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
etherium nerdeyse 1800 dolara kadar geldi yakın bir zamanda düzeliceğini hiç sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,330
Üyeler
168,280
Son üye
EsonQi
Top Bottom