HoYeon Jung
80+ Gold
Arkadaşlar kimse söylememiş ama ben söyleyeyim size craftrise vereceklermiş. Nasa'da çalışan birisi arkadaşım.
Olabilir.Her gizemli oyunda bir Fall Guys ismi dönüyo artık bunda Fall Guys gelir bence
Adamlar toplam 7.398 Tl değerinde oyunu her kullanıcı için ücretsiz bir şekilde verdi. Eminim oyunlarin birçoğunuda hesabına eklemişsindir ama yakışmadı gibi şeyler olmuyor hocam.Bazen arka arkaya veriyor oyunları bu normalde affedersiniz Among Us gibi bir çöpü vermesi normal değil, Epic Games'e yakışmadı.
Kendin söylüyorsun, bu kadar büyük işler yapan bir şirketin böyle bir oyunu 1 hafta umutlandırarak vermesi yakışmıyor.Adamlar toplam 7.398 TL değerinde oyunu her kullanıcı için ücretsiz bir şekilde verdi. Eminim oyunlarin birçoğunuda hesabına eklemişsindir ama yakışmadı gibi şeyler olmuyor hocam.
Olay şu Among us gizemli bir oyun değil. Yani bunu normal bir şekilde bedava verselerdi sorun yoktu ama among us gizemli değil ki Nba 1 hafta beklenir güzel oyun okey ama bu değilAdamlar toplam 7.398 TL değerinde oyunu her kullanıcı için ücretsiz bir şekilde verdi. Eminim oyunlarin birçoğunuda hesabına eklemişsindir ama yakışmadı gibi şeyler olmuyor hocam.
Dostum olay şu Önceden gizemli oyun adı altında gta 5 gibi büyük yapımları verdikleri için ortada hype oluşuyor ve gizemli yazınca inanlar AA AAA türünde oyun bekliyorlarYav kardeşim yemişim among us unu bedavaya oyun alıyorsunuz sonra epic games şöyle epic games böyle. Gizemli bir oyun olması için pahalı bir oyun olmasınımı bekliyorsunuz? Herifler onlarca bedava oyun veriyor birde beğenmiyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakma paşam, epic gamesin yaptığı yanlışı ben belirttim kendilerine.
Kusura bakmasın paşamızı umutlandırmışız dedi birde panelden baktım beğenmedigi oyunu kütüphanesine eklemiş dedi. Birde bütün oyunları ücretsiz almış, para veripte oyun satın almamış dedi.
Among usNe verdi en son
Zula gelsin
En sonda verecekleri oyun Fall Guys olacak.Epic Games durmuyo ama çıtayı indirdiler gibi biraz Among Us ile
Ne verdi en son