Aklımda anker var ama değer mi o kadar vermeye bilemedim birazda iyi olsun istiyorum diğerleri iyi mi onuda bilmiyorum YARDIM EDİN !
Yani keşke az daha koysamsa şunu alsam demek istemiyorum aslında bide q21i nc gibi başka var mı bildiğinÜrünlerin hepsi kendi fiyat skalalarında alınabilirdir. Q21i NC, takın tarihte 1000TL'ye yakın fiyata satıldı, ara sıra indirime girdiği oluyor. Q21i NC alınabilir ancak alınamazsa H3 de memnun edecektir. Fiyatını hak ediyor lakin aradaki farkın kapanması daha iyi olur.
2 yıldır JBL Tune 520BT modelini kullanıyorum şarj konusunda baya iyi kullanımıma bağlı genelde 2 haftaya bir şarj ediyorum günlük ortalama 2-3 saat kullanıyorum bazen 4-5 saate çıkıyor.Kalite olarak memnunum yoğun bir şekilde kullanmama rağmen herhangi bir deformasyon vs. oluşmadı.Sporda ise sadece muscle up atarken kafamdan düşüyor onun dışında gayet sıkı tutuyor.Genel anlamda memnunum eğer önyargınız yoksa kullanmanız taraftarıyım.
Aklımda anker var ama değer mi o kadar vermeye bilemedim birazda iyi olsun istiyorum diğerleri iyi mi onuda bilmiyorum YARDIM EDİN !
en başdakini ben de almayı düşünüyorum
Q21i NC gibi farklı ürün Q30 var ancak görüntüsü dışında fark yok denebilir neredeyse, ikisi de denendiğinde benzer deneyim elde edilecektir. Q21i NC, alındığı zaman daha üstünü pek aratmayacak bir model, kayda değer kalite farkı için de kayda değer fark ödemek gerekecek. Q21i NC tam fiyatının ürünüdür kısacası.Yani keşke az daha koysamsa şunu alsam demek istemiyorum aslında bide q21i nc gibi başka var mı bildiğin
Jbl den alınabilecek bir model fln var mı iyi çok pahalı olmayan 1500-2000 civarıQ21i NC gibi farklı ürün Q30 var ancak görüntüsü dışında fark yok denebilir neredeyse, ikisi de denendiğinde benzer deneyim elde edilecektir. Q21i NC, alındığı zaman daha üstünü pek aratmayacak bir model, kayda değer kalite farkı için de kayda değer fark ödemek gerekecek. Q21i NC tam fiyatının ürünüdür kısacası.
JBL tarafı bu kadar performans sunmaz.Jbl den alınabilecek bir model fln var mı iyi çok pahalı olmayan 1500-2000 civarı
720bt iyi mi q21i nc ye göreJBL tarafı bu kadar performans sunmaz.
Q21i NC daha iyi.720bt iyi mi q21i nc ye göre
Tamamdır teşekkür ederimQ21i NC daha iyi.