3 laptoptan birini seçseniz hangisi

asobyo0

80+
Reaksiyon skoru
4

1111 tl / 1050 / i5 8. nesil Ne kadar güvenilir bilemedim
-

2000 tl / 630M / i5-3210M bu güvenilir gibi
-

1650 tl / AMD A8 6410 - R5 apuymuş heralde ilk defa duyuyorumda csgo testi bulabildim yayın açaraktan kasma donma yokken oynuyodu adam son seçenek bu
Post automatically merged:

max 2 k five m csgo gibi oyunları rahat oynatçak önerilere açığım

1111 TL / 1050 / i5 8. nesil Ne kadar güvenilir bilemedim
-

2000 TL / 630M / i5-3210M bu güvenilir gibi
-

1650 TL / AMD A8 6410 - R5 apuymuş heralde ilk defa duyuyorumda csgo testi bulabildim yayın açaraktan kasma donma yokken oynuyodu adam son seçenek bu

2000TL olan cihaz alınabilir.

1650TL olan hız anlamında üzecektir zayıf bir işlemcisi var. Diğer sistemi zaten o fiyata satmaz adam fiyat yanlış girilmiş çok belli. Tabi dolandırıcı değilse 😀

acer olanı dolandırıcı değil ise hiç bir şey bilmiyorum 1000 tl ye kimse o pc vermez

2000TL olan cihaz alınabilir.

1650TL olan hız anlamında üzecektir zayıf bir işlemcisi var. Diğer sistemi zaten o fiyata satmaz adam fiyat yanlış girilmiş çok belli. Tabi dolandırıcı değilse 😀
hiç inanasım gelmiyor o fiyata dolandırıcı olma ihtimali %200

hiç inanasım gelmiyor o fiyata dolandırıcı olma ihtimali %200
Dolandırıcı değildir büyük ihtimalle ama yazsan o fiyata vermez. Öyle random fiyat yazıp sonradan fiyatta anlaşalım diyen çok satıcı var. En az 6K falan ister o cihaza. İlandaki fiyata veririm diyorsa koşarak uzaklaş zaten 😀

Dolandırıcı değildir büyük ihtimalle ama yazsan o fiyata vermez. Öyle random fiyat yazıp sonradan fiyatta anlaşalım diyen çok satıcı var. En az 6K falan ister o cihaza. İlandaki fiyata veririm diyorsa koşarak uzaklaş zaten 😀
param güvende ile alınsa kargolamazsa iptal falan ederiz ödemeyi öyle bi seçenek var diye biliyorum

Peki hocam nası bi test istiyim bunlardan 2000 tllik ve 1650 tllik olan laptopları elden alıcam elden test etme imkanı sorucam ama
izmirdekini bi denemek istiyorum nasıl bi test yaptırmalıyım?

Peki hocam nası bi test istiyim bunlardan 2000 tllik ve 1650 tllik olan laptopları elden alıcam elden test etme imkanı sorucam ama
izmirdekini bi denemek istiyorum nasıl bi test yaptırmalıyım?
Fiyat sor direkt veya param güvende ile alabilir miyim diye sor. Dediğim gibi fake fiyat o adama yazarsan 5000-6000 gibi bir fiyat söyler.

1111 TL / 1050 / i5 8. nesil Ne kadar güvenilir bilemedim
-

2000 TL / 630M / i5-3210M bu güvenilir gibi
-

1650 TL / AMD A8 6410 - R5 apuymuş heralde ilk defa duyuyorumda csgo testi bulabildim yayın açaraktan kasma donma yokken oynuyodu adam son seçenek bu

Nitro 5 i 1111 TL öylesine yazmıştır o. İmkanı yok vermez o fiyata :D

Acer nitro yu yüz yüze görmeden almayın. Ha PC gerçekten o fiyatta olur o özellikleri ile fakat laptopta başka bir sorun vardır onada dikkat etmek lazım

param güvende ile alınsa kargolamazsa iptal falan ederiz ödemeyi öyle bi seçenek var diye biliyorum
Her türlü dolandırır seni profdur o

11.111tl bence yanlış yazdı yada dolandırıcı

Geri