bro alıyorsun kendine 50-60k lık bir setup. adam akıllı araç , ev. Geri kalan paranın bir kısmını bitcoin gibi şeylere yatırıyorsun dolar, euro, altın sonra bir işe giriyorsun çalışıyorsun kalan paran bankada paranı biriktiriyorsun xdDoğrudur fakat galericilik pek bana göre olabilecek bir iş değil diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet o kişiyim fakat konu troll değil.
kalan parayı kumarda yemek var xdbro alıyorsun kendine 50-60k lık bir setup. adam akıllı araç , ev. Geri kalan paranın bir kısmını bitcoin gibi şeylere yatırıyorsun dolar, euro, altın sonra bir işe giriyorsun çalışıyorsun kalan paran bankada paranı biriktiriyorsun xd
Bir de ev dikip kiraya verebilirsin. Yani müteahhit arkadaşlarımın babaları öyle. Güzel iş bizde girmiştik bir ara xdkalan parayı kumarda yemek var xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ederim. yardım eden etmeyen herkese çok çok teşekkürler
Mantıklı aslında. para bitse bile evlerin kirası ile geçinmeye devam edebilirim.Bir de ev dikip kiraya verebilirsin. Yani müteahhit arkadaşlarımın babaları öyle. Güzel iş bizde girmiştik bir ara xd
Saçmalamıyorum kötülemek için de demiyorum, yönetemediğiniz 3 milyon tl 30 tl'den daha faydasızdır. Hele ki bu foruma başvuracak kadar düştüysen vahim durumdasın demektir.Algılamak istediğiniz şekilde algılayınız, Saçmalamaya gerek yok.