Neler Yeni

3 Milyon TL ile Yapılabilecek şeyler?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Doğrudur fakat galericilik pek bana göre olabilecek bir iş değil diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet o kişiyim fakat konu troll değil.
bro alıyorsun kendine 50-60k lık bir setup. adam akıllı araç , ev. Geri kalan paranın bir kısmını bitcoin gibi şeylere yatırıyorsun dolar, euro, altın sonra bir işe giriyorsun çalışıyorsun kalan paran bankada paranı biriktiriyorsun xd

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
bro alıyorsun kendine 50-60k lık bir setup. adam akıllı araç , ev. Geri kalan paranın bir kısmını bitcoin gibi şeylere yatırıyorsun dolar, euro, altın sonra bir işe giriyorsun çalışıyorsun kalan paran bankada paranı biriktiriyorsun xd
kalan parayı kumarda yemek var xd

Düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ederim. yardım eden etmeyen herkese çok çok teşekkürler :peepokalp:

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
kalan parayı kumarda yemek var xd

Düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ederim. yardım eden etmeyen herkese çok çok teşekkürler :peepokalp:
Bir de ev dikip kiraya verebilirsin. Yani müteahhit arkadaşlarımın babaları öyle. Güzel iş bizde girmiştik bir ara xd

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Bir de ev dikip kiraya verebilirsin. Yani müteahhit arkadaşlarımın babaları öyle. Güzel iş bizde girmiştik bir ara xd
Mantıklı aslında. para bitse bile evlerin kirası ile geçinmeye devam edebilirim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Algılamak istediğiniz şekilde algılayınız, Saçmalamaya gerek yok.
Saçmalamıyorum kötülemek için de demiyorum, yönetemediğiniz 3 milyon tl 30 tl'den daha faydasızdır. Hele ki bu foruma başvuracak kadar düştüysen vahim durumdasın demektir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom