Neler Yeni

3 Milyon TL ile Yapılabilecek şeyler?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Elinde üç milyon lira para var ve genelde çocuklardan oluşan bir topluluğa nasıl harcaman gerektiğini soruyorsun. TROLL
Fikir almak pek mantıksız bir şey değildir ama öyle diyorsanız öyle olsun.

HoYeon Jung

80+ Gold
İşte dünya böyledir, fakirler çok para ile ne yapacağını çok iyi bilir ama böyle zenginler nereye harcayacağını bilmez. Para kimlerin elinde...

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş kurmak daha mantıklı geliyor para bitebilecek bir şey. düzenli bir gelir istiyorum.
ben olsam 2 milyona galeri açardım 1 milyona da diğer ufak ufak işler (zararina bile olsa galericiligi yaparim cok zevkli) kisiden kisiyw gore degisir bu arada galeri işini bilirsen çok iyi para var

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İşte dünya böyledir, fakirler çok para ile ne yapacağını çok iyi bilir ama böyle zenginler nereye harcayacağını bilmez. Para kimlerin elinde...
Dostum bence bu yorum pek doğru değil yani herkes aynı şartlara sahip değil. Ama dediğinin bir doğruluk kısmı olabilir kendimden örnek vermek gerekirse babam bir çorap fabrikasında baş usta. Senelerini bu işe vermiş elinde 1.5-2 milyon TL gibi bir para olsa düşünmeden kendi işini kurar oraya yönelir çokta çalışkan bir adamdır fakat bazen olmuyor işte.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
:(

İş kurmak daha mantıklı geliyor para bitebilecek bir şey. düzenli bir gelir istiyorum.
hocam arsa alın 1 m tl ye uzerine 2m e bina dikin aylık kira geliri 30 k dan yuksek 50 k ya yakın olur belki yerine gore

samet4747

80+ Platinum
Sen geçen trendyolda baskılı ürün satmayı düşünen değil misin? Troll üye kokusu alıyorum

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
ben olsam 2 milyona galeri açardım 1 milyona da diğer ufak ufak işler (zararina bile olsa galericiligi yaparim cok zevkli) kisiden kisiyw gore degisir bu arada galeri işini bilirsen çok iyi para var
Doğrudur fakat galericilik pek bana göre olabilecek bir iş değil diye düşünüyorum

Sen geçen trendyolda baskılı ürün satmayı düşünen değil misin? Troll üye kokusu alıyorum
Evet o kişiyim fakat konu troll değil.

samet4747

80+ Platinum
Doğrudur fakat galericilik pek bana göre olabilecek bir iş değil diye düşünüyorum

Evet o kişiyim fakat konu troll değil.
Paranın banka hesabında olduğunu düşünüyorum, çekip atar mısın.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dostlar Elimde Allaha Şükürler olsun bu miktarda bir kazanç bulunmakta. Bu para ile kurulabilecek işler nelerdir? önerisi olan var mı?
16 yaşındasın ve elinde 3 milyon TL olacak sen gelip burada nasıl iş kurmalıyım mı diyeceksin cidden troll konu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom