Prime nin şeklini beğenmedim aslında ergonomik oldugu icin cok yamuk goze guzel durmuyor ayrcia gloriusdanda emin olamiyorum kalite konusunda bilmedigim bir marka oldugu icin ne onerirsinizDeathadder Essential yılların mouseu bu devirde para vermek pek mantıklı değil. Aralarından en iyi seçenek Glorious Model D gibi geldi bana . Prime da kötü mouse değil onu da tercih edebilirsin
V2 2k knk butceyi cok aşiyorBen yerinde olsam Deathadder V2 bakardım kablolu modelden hem ucuza bulabilirsin hem de yeni nesil sensörlerden kullanıyor. Deathadder V2 x hyperspeeed de alabilirsin pilli versiyonu aynı mouseun
Link atarmisin ucuza nerde amazon olmassa daha iyi olurBen yerinde olsam Deathadder V2 bakardım kablolu modelden hem ucuza bulabilirsin hem de yeni nesil sensörlerden kullanıyor. Deathadder V2 x hyperspeeed de alabilirsin pilli versiyonu aynı mouseun
hiçbiri bence hocam essential eski bir mouse prime kronik sorunları olabiliyor model d tasarımı güzel değil bence ve sensörü yetersiz diye biliyorum model o veya deatthader v2 öneririm bu arada ikisi arasında kalsam v2 alırımGlorious model D
Razer deather essential
Steel series prime
Bu mouseler arasinda kaldim hangisini almaliyim kablolu kablosuz olur bütce 1000 tl
Prime yerine daha uygun fiyatlara prime plus var isterseniz bir bakınGlorious model D
Razer deather essential
Steel series prime
Bu mouseler arasinda kaldim hangisini almaliyim kablolu kablosuz olur bütce 1000 tl
Teknolojik aletler biraz şans işi hocam kendim de prime + modelini kullanıyorum bir sıkıntı yaşadığım söylenemez. Fakat attığınız razer özellik olarak daha iyi bir mouse eğer o paralara çıkılabilinirse o alınmalı güzel bir mousehiçbiri bence hocam essential eski bir mouse prime kronik sorunları olabiliyor model d tasarımı güzel değil bence ve sensörü yetersiz diye biliyorum model o veya deatthader v2 öneririm bu arada ikisi arasında kalsam v2 alırım
Glorious Model O Minus 12000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Prime plus bende yeni aldım memnunum bu bütçelerle daha iyi bir mouse alabileceğini düşünüyorum hemde heberin olsun prime ler renkli mouse padlarda sıkıntı çıkarıyor düz siyah alman lazımPrime yerine daha uygun fiyatlara prime plus var isterseniz bir bakın
https://ty.gl/3esbshbj5a
prime+ güzel hocam zaten ama düz prime iyi değilTeknolojik aletler biraz şans işi hocam kendim de prime + modelini kullanıyorum bir sıkıntı yaşadığım söylenemez. Fakat attığınız razer özellik olarak daha iyi bir mouse eğer o paralara çıkılabilinirse o alınmalı güzel bir mouse
Aralarında çok bir fark yok prime+ da ekkstradan bir sensör daha ver heralde küçük olarak birde altında ekstra LCD ekranı var ama fiyatı baya düştü o yüzden şuan prime plus prime dan ucuza geliyor neredeyseprime+ güzel hocam zaten ama düz prime iyi değil