3 monitör arasında kaldım. Yardım lazım

ghobes

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhabalar AOC24G42E , LG UltraGear 24GS60F-B , MSI MAG 244F 23.8" Monitörleri arasında kaldım. Büyük oranda fps oyunlarını rekabetçi seviyede oynayacağım ama arada hikayeli oyunlar da oynuyorum. 4-5k bandında monitör almak istiyorum sizce hangisini seçmeliyim. Ya da başka önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler cevap için

Merhabalar AOC24G42E , LG UltraGear 24GS60F-B , MSI MAG 244F 23.8" Monitörleri arasında kaldım. Büyük oranda fps oyunlarını rekabetçi seviyede oynayacağım ama arada hikayeli oyunlar da oynuyorum. 4-5k bandında monitör almak istiyorum sizce hangisini seçmeliyim. Ya da başka önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler cevap için

244F al geç. Kardeşim 256F kullanıyor güzel monitör.

Merhaba! Bu monitörler arasında LG UltraGear 24GS60F-B, fps oyunlarında yüksek performans sunabilir. Ancak hikayeli oyunlarda renk kalitesi önemliyse AOC24G42E tercih edilebilir. Ben de benzer bir karar verirken kullanıcı yorumlarına ve özelliklere dikkat etmiştim. Umarım seçiminizi yapmanıza yardımcı olabilmişimdir.

MSI veya AOC derdim. AOC günde 3213 defa başlık açıldığından seveni ve öveni çok.

Trendyolda troy kartın varda 300 tl, yoksa GGWP250 koduyla 250 tl indirimle al akakçedeki en düşük fiyattan daha iyi noktaya gelir.

Hocam Şimdi bu monitörü kutusundan çıkardım testini yapıyorum :) AOC24G42E

MSI veya AOC derdim. AOC günde 3213 defa başlık açıldığından seveni ve öveni çok.

Trendyolda troy kartın varda 300 tl, yoksa GGWP250 koduyla 250 tl indirimle al akakçedeki en düşük fiyattan daha iyi noktaya gelir.
itopya ve incehesap gibi yerlerde 4k tl şuan en uygun fiyat onlarda herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

244F al geç. Kardeşim 256F kullanıyor güzel monitör.
rapid ips olması sıkıntı olur mu fast ips'e kıyasla

itopya ve incehesap gibi yerlerde 4k tl şuan en uygun fiyat onlarda herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rapid ips olması sıkıntı olur mu fast ips'e kıyasla
Ikisi de ayni firma isimlendirmesi sadece...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,703
Üyeler
184,821
Son üye
güngör 5434
Geri