Hocam meraktan soruyorum 3 monitör ile ne yapıyorsunuzŞuan 2 mm monitör takılı 3. takmak istiyorum ama hdmi 2 tane var başka yok dönüştürücü alamıyorum.
Ekran kartık rtx 3050
ikinci kart gtx 1050ti
ikinci ekran kartına taksam 3. monitörü sıkıntı olur mu?
video editörümde rahat çalışmak içinHocam meraktan soruyorum 3 monitör ile ne yapıyorsunuz
Sipariş verdim bozuk çıktı iade ile falan uğraşmadım bulunduğum yerde de sordum yokmuş. Yani anlattığım gibi kullanabilirmiymNeden dönüştürücü alamıyorsun? İllaki ekstra HDMI istiyorsan DisplayPort'u HDMI'a dönüştüren dönüştürücüler var.
Böyle bir şey yapmak varken neden daha teferruatla uğraşıyorsun?
Bir kere bozuk çıktı diye hepsi bozuk çıkacak diye bir şey yok. Emin ol ekstra bir ekran kartı takmaktan daha verimli olur.Sipariş verdim bozuk çıktı iade ile falan uğraşmadım bulunduğum yerde de sordum yokmuş.
Kullanırsın ama saçma olur.Yani anlattığım gibi kullanabilirmiym
hazırda ekran kartı var yani bi denesem sorun çıkarmı anakartım msi a320m-a pro maxBir kere bozuk çıktı diye hepsi bozuk çıkacak diye bir şey yok. Emin ol ekstra bir ekran kartı takmaktan daha verimli olur.
Kullanırsın ama saçma olur.
Takacak başka yer yok o anakartta. Bir tane PCIe x16 slotun var o da ilk ekran kartı tarafından kullanılıyor. İkincisini takamazsın.hazırda ekran kartı var yani bi denesem sorun çıkarmı anakartım msi a320m-a pro max
haa ona bakmamıştım kusura bakmayın bi dönüştürücü alıyım benTakacak başka yer yok o anakartta. Bir tane PCIe x16 slotun var o da ilk ekran kartı tarafından kullanılıyor. İkincisini takamazsın.
Alıntıyı görüntüle
Çalıştığına emin olduğun bir DisplayPort to HDMI adaptörle hiçbir sıkıntın kalmayacak, istediğini elde edeceksin.