Neler Yeni

3 mouse arasında kaldım.

Erhan_78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Erhan Gürleyik
Ne kadar daha iyidir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok fark var mı?
Fortnite oynuyorsun herhalde ben fortnite için g402 kullanıyorum mongrall da g402 kullanıyo ama dediklerin arasından alacaksa viper al

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
Fortnite oynuyorsun herhalde ben fortnite için g402 kullanıyorum mongrall da g402 kullanıyo ama dediklerin arasından alacaksa viper al
evet fortnite oynuyorum ama valorant gibi oyunları da oynuyorum

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Zowieyi kullanıyorum ve özetlemek gerekirse
Sensörü ortalama üstü fakat razerınkiler kadar iyi değil
Mouse topu ve yandaki 2 tuşu(clickleri demiyorum) çok kötü 1990dan kalma gibi bastığındaki hissiyatı berbat
Fakat mouseun ergonomisi çok iyi gerçekten hiçbir mouseta göremediğim bir ergonomi rahatlık var.Elime aldığımda mouse yokmuş gibi oyunları oynuyorum.
-leri ve +ları bunlar alıp/almamakta karar sizin.Fakat benim kullandığım zowie ec1.Yine de rahatlık konusunda her şey aynı diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
Zowieyi kullanıyorum ve özetlemek gerekirse
Sensörü ortalama üstü fakat razerınkiler kadar iyi değil
Mouse topu ve yandaki 2 tuşu(clickleri demiyorum) çok kötü 1990dan kalma gibi bastığındaki hissiyatı berbat
Fakat mouseun ergonomisi çok iyi gerçekten hiçbir mouseta göremediğim bir ergonomi rahatlık var.Elime aldığımda mouse yokmuş gibi oyunları oynuyorum.
-leri ve +ları bunlar alıp/almamakta karar sizin.Fakat benim kullandığım zowie ec1.Yine de rahatlık konusunda her şey aynı diyebilirim.
peki değiştirmeyi düşünüyor musun

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Yok yani memnun musunuz diye sormştum
Hocam tüm + ve -lerini yazdım sana.Genele baktığımda 3-4yıl değiştirmem gibi mouseu gayet memnunum.Ben rahat severim ve cidden rahatlığı 10numara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,671
Üyeler
167,692
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom