3 mousepad tan hangisi

Nacho

80+
Reaksiyon skoru
40
arkadaslar hangisi daha iyi

Logitech kullanıyordum tek tek soyulmaya başladı çıkıntılar olmaya başladı mousepadin üstü kalktı havaya neredeyse dikişlilerde öyle sorunlar pek olmaz fakat kalitesini bilmiyorum bunların

Logitech kullanıyordum tek tek soyulmaya başladı çıkıntılar olmaya başladı mousepadin üstü kalktı havaya neredeyse dikişlilerde öyle sorunlar pek olmaz fakat kalitesini bilmiyorum bunların
anlamadim tam olarak logitech oneriyormusun😁

anlamadim tam olarak logitech oneriyormusun😁
Mouseu çok döndürdüğüm için olabilir soyulmalar fakat diğer mousepadler yerine logitech alabilirsin soyulursa da düzgün yapıştırmayı dene yoksa eriyor mousepad :D

hiçbirini önermem az daha para biriktir 2 yıllık kullanıbileceğin bir şey al

hiçbirini önermem az daha para biriktir 2 yıllık kullanıbileceğin bir şey al
trendyol kupon var 5 yildan beri 15 tllik mousepad kullaniyorum artik kuponuda buldum ustune en az 10 tl ekleyip alacagim bosuna o kadar para degmez zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

trendyol kupon var 5 yildan beri 15 tllik mousepad kullaniyorum artik kuponuda buldum ustune en az 10 TL ekleyip alacagim bosuna o kadar para degmez zaten
laptop zaten fazla birsey kaldirmadigindan gerek duymadim su ana kadar almaya

trendyol kupon var 5 yildan beri 15 tllik mousepad kullaniyorum artik kuponuda buldum ustune en az 10 TL ekleyip alacagim bosuna o kadar para degmez zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptop zaten fazla birsey kaldirmadigindan gerek duymadim su ana kadar almaya
Ben de bu var, kupon ile 5 TL'ye almıştım. :D
Bu tür mousepadlerin hepsi aynı zaten, ben memnunum.
Gayet iyi, güzelce kayıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,210
Üyeler
187,638
Son üye
byoxyy
Geri