5 saat oynadım inanılmz sevdim denemez ama iyi oyuncyberpunk oynayıp çok sevdiysen alınır.
o 3 gtayıda hiç oynamadımBen de bu listeden kesinlikle CP tercih ederdim. Gta trilogy'de vice city, 3 ve sanadreas var artık bu oyunlar çok eskide kaldı. Stalkerı da ben almazdım
ya da edgerunners izle cp77 nin animesi, heveslenmezsen stalker al geç.hocam spam konu açmışsın, öncekileri sil bari. CP77 güzel oyun, stalker da. Ama trilogy yi çıkart. Para verebilirsen ikisinide al. Veremezsen, gta tarzı bir oyun arıyorsan cp77 bak, skyrim tarzı diyosan stalker bak.
cp 2077 var fena değildi 5 saati ama bilemedim 600 liraya stalker ultimate dahamı iyi olurhocam spam konu açmışsın, öncekileri sil bari. CP77 güzel oyun, stalker da. Ama trilogy yi çıkart. Para verebilirsen ikisinide al. Veremezsen, gta tarzı bir oyun arıyorsan cp77 bak, skyrim tarzı diyosan stalker bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da edgerunners izle cp77 nin animesi, heveslenmezsen stalker al geç.
ya cp dlc alabilirim ya stalker 2 oyunda olmazGta dışındakileri al, olmamış bir iş o
stalker 2 almaya değmezmi peki oda ilgimi çekti hemde türkçe ve ucuzPhantom Liberty tercih ederdim.