Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Ben hiç Stalker oynamadım. Dolayısıyla yorum yapamam.stalker 2 almaya değmezmi peki oda ilgimi çekti hemde türkçe ve ucuz
Ben hiç Stalker oynamadım. Dolayısıyla yorum yapamam.stalker 2 almaya değmezmi peki oda ilgimi çekti hemde türkçe ve ucuz
bende oynamadımda bilemiyorum iyi duruyor yüz saate yakın içerik olacakmış oyunda paraya kıyıp ultimate alsam mı acabaBen hiç Stalker oynamadım. Dolayısıyla yorum yapamam.
dediğim gibi edgerunner ın animesini izle. Heyecan duymazsan stalker bas geçstalker 2 almaya değmezmi peki oda ilgimi çekti hemde türkçe ve ucuz
stalker mı cp mıBelki indirimde daha uyguna düşerse GTA Trilogy alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dedikleri kadar kötü değil az da olsa düzelttiler oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saatlerce oynarsın açık dünyayı vs. seversen
Cyberpunk dlc kardeşim orjinal oyun yoksa oynayamazsınstalker mı cp mı
ozaman stalker alayım paraya kıyıpYahu yepyeni oyun varken ne dlcsi tabii ki de stalker 2 hele bir de ultimate edition içinde gelecek 2 dlc de olacak şahsi düşüncem bu fiyata bir daha hayal olur paket 110dolar çünkü
Valla senin kararın oyunun ne olacağı belli değil şu savaş işleri derken baya ertelendi zortlama ihtimalide var ama şahsen yinede güzel olcak gibi geliyor gamepassin fiyatı çıkana kadar kaç olucak kim bilir dlc paralarını fln eklersek yinede almak mantıklı geliyo banaozaman stalker alayım paraya kıyıp
far cry ve watch dogs almıştım onları iade edip stalker 2 ultimate alacağım taş gibi duruyorValla senin kararın oyunun ne olacağı belli değil şu savaş işleri derken baya ertelendi zortlama ihtimalide var ama şahsen yinede güzel olcak gibi geliyor gamepassin fiyatı çıkana kadar kaç olucak kim bilir dlc paralarını fln eklersek yinede almak mantıklı geliyo bana