Yardım 3 pin to2 pin kablo

beritankorkusuz

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,695
Bu kabloyu nereden bulabilirim ?

Neyin 3 pinini 2 pin'e dönüştürecek bir kablo arıyorsun?

Hocam 4 pin (PWM)'i 3 pin'e (DC) dönüştürecek bir şey arıyor olsanız neyse ama 2 pinli kablo yok ki?

Hocam fotoğrafını atar mısınız? 2 pinli kablo nasıl bir şeymiş görelim bakalım.

Bunu ilk defa gördüm. Bu kabloyu anakarta mı takacaksınız? Takmasanız bile PSU'nun hangi kablosuna takacaksınız? Tam anlayamadım.

Bunu ilk defa gördüm. Bu kabloyu anakarta mı takacaksınız? Takmasanız bile PSU'nun hangi kablosuna takacaksınız? Tam anlayamadım.
Psu da fan için bu giriş var ,bendede arctic p12 3pinli fan var

Valla bilemiyorum. 3 pinli fanı anakartınıza takamıyor musunuz? Böylece hızını da kontrol etmiş olursunuz.

Valla bilemiyorum. 3 pinli fanı anakartınıza takamıyor musunuz? Böylece hızını da kontrol etmiş olursunuz.
Anakartta takma gibi amacım yok,psunun fanını değiştiriyorum

PSU fanı biraz sıkıntılı bir iş. Normalde PSU'nun içi açılmaz, garantisi falan varsa sonlanır. Maalesef çok fazla bir bilgim yok bu konu ile ilgili, umarım yapmak istediğinizi bi' şekilde yaparsınız, kolay gelsin.

PSU fanı biraz sıkıntılı bir iş. Normalde PSU'nun içi açılmaz, garantisi falan varsa sonlanır. Maalesef çok fazla bir bilgim yok bu konu ile ilgili, umarım yapmak istediğinizi bi' şekilde yaparsınız, kolay gelsin.
Teknik servisi ile görüştüm sorun olmaz dediler, yongalara zarar vermediğim sürece :D ,Ki teknik bilgiye deneyime fazlasıyla sahibim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,573
Üyeler
173,834
Son üye
G.BRK
Geri