Note 9 serisinin yazılımı hakkında çok şikayet gördüm, fakat sende de olur diye bir şey diyemem. Note 8 serisi biraz eski olduğu için benim tercihim Note 9'dan yana olurdu, Poco tarafına da bakabilirsin. Bütçeyi zorlamak istemezsen 9S sosyal medya için gayet uygun lakin Pro'nun kamerası daha iyi.3 Seçenek var sizce hangisini seçmeliyim? oyun asla oynamam. sosyal medyada cok vakit geciriyorum
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Xiaomi Redmi Note 9S
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
RN9 PRO da kasma sorunlari varmis sanirim.
Evet kasma sorunlarıyla alakalı bende bir şeyler duymuştum ancak teknoloji şans işidir. Bende olan sizde olmayabilir. Note 9 pro alıp bi 14 gün kullanıp memnun kalmazsanız 15. Gün iade etmenizi önerebilirim önemli olan sizin kendi deneyimleriniz.3 Seçenek var sizce hangisini seçmeliyim? oyun asla oynamam. sosyal medyada cok vakit geciriyorum
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Xiaomi Redmi Note 9S
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Dostum senden rica ediyorum hala almadıysan redmi telefonlardan uzak dur. Xiaomi fanı olarak 1 yıl redmi note 9 pro kullandım ve redmilerden nefret ediyorum. Bu kadar yazılımsal problemli bir telefon olamaz.3 Seçenek var sizce hangisini seçmeliyim? oyun asla oynamam. sosyal medyada cok vakit geciriyorum
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Xiaomi Redmi Note 9S
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Bende note 8 pro var çok memnunum gayet sağlam 3,4 kere elimden mermere düşürdüm çatlak dahi olmadı. Diğerleri hakkında bilgim yok. kısaca sosyal medya için yeter de artar.3 Seçenek var sizce hangisini seçmeliyim? oyun asla oynamam. sosyal medyada cok vakit geciriyorum
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Xiaomi Redmi Note 9S
Xiaomi Redmi Note 9 Pro