A24 vs Redmi Note 12

Wantatchi

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, öncelikle ben General Mobile GM 24 Pro
Bu telefonu alacaktım ancak bugün stoklar tükendi ve vergi muafiyeti kapsamından çıktı. Sizce bu telefon iyi miydi yoksa A24 veya Redmi Note 12 daha iyi bir seçim mi olurdu.
Şimdi gelelim karşılaştırmaya, ben telefonda oyun oynayacağım arkadaş ayrıca sosyal medyada da çok takilacagim için takılma vs. istemiyorum ve kamera falan umurumda değil.
*A24 beğendiğim özellikler;
-Süper AMOLED ekran.
-0.414 baş için SAR değeri.
-Android 14 desteği alacak olmasi.
-İşlemcisine iyi diyorlar.
-NFC özelliği işime yarayabilir ve en boy oranı güzel.
*Redmi Note 12 beğendiğim özellikler.
-8 GB RAM'i var.
-Su ve toza karşı dayanıklılığı var(bu benim çok önemli, zamanında J7 çok çektirdi bana)
-Hızlı şarjı A24'e göre daha yüksek(25w/33w)
-İşlemcisi ne kadar iyi bilemem ama hızı güzel 2.8GHz(A24 2.2GHz)

Sıraladığım güzel özellikler birinde iyiyken diğerinde kötü karşılaştırmayı da buraya bırakıyorum.
Samsung Galaxy A24 - Redmi Note 12 (8 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy A24 - Redmi Note 12 (8 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com www.epey.com
En başta dediklerimi dikkate alarak yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle ben General Mobile GM 24 Pro
Bu telefonu alacaktım ancak bugün stoklar tükendi ve vergi muafiyeti kapsamından çıktı. Sizce bu telefon iyi miydi yoksa A24 veya Redmi Note 12 daha iyi bir seçim mi olurdu.
Şimdi gelelim karşılaştırmaya, ben telefonda oyun oynayacağım arkadaş ayrıca sosyal medyada da çok takilacagim için takılma vs. istemiyorum ve kamera falan umurumda değil.
*A24 beğendiğim özellikler;
-Süper AMOLED ekran.
-0.414 baş için SAR değeri.
-Android 14 desteği alacak olmasi.
-İşlemcisine iyi diyorlar.
-NFC özelliği işime yarayabilir ve en boy oranı güzel.
*Redmi Note 12 beğendiğim özellikler.
-8 GB RAM'i var.
-Su ve toza karşı dayanıklılığı var(bu benim çok önemli, zamanında J7 çok çektirdi bana)
-Hızlı şarjı A24'e göre daha yüksek(25w/33w)
-İşlemcisi ne kadar iyi bilemem ama hızı güzel 2.8GHz(A24 2.2GHz)

Sıraladığım güzel özellikler birinde iyiyken diğerinde kötü karşılaştırmayı da buraya bırakıyorum.
Samsung Galaxy A24 - Redmi Note 12 (8 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy A24 - Redmi Note 12 (8 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com www.epey.com
En başta dediklerimi dikkate alarak yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci olarak A24 Kat be kat daha iyi. helio g99 helio serisinin en az ısınan ve en çok performans veren işlemcisi. ram kısmına gelirsek miui ve hyperos işletim sistemleri hata dolu olduğu için isterse 16gb ram olsun yine nafile. samsung kısmında ise oneui oldukça stabil ve hatasız bu sebeple 6gb ram fazlasıyla yetmekte. Ayrıca orijinal samsung 35w şarj aleti alırsanız a24 35w şarj destekliyor. su ve toz dayanıklılığı yok ama yine de su ve toz geçirmiyor. üstüne su döküldüğünde vesaire içine su almıyor sadece çok yoğun suya maruz kalırsa sıkıntı oluyor. toz konusunda ise şantiyede çalışmıyor iseniz sorun yok. bizde var 8 aydır kullanıyoruz tek kötü yanını görmedik. A24 Kesinlikle tavsiye edeceğim bir telefon.

Redmi note 12 pro 5G var eğer bütçen varsa onu alabilirsin. Yoksa A24 güzel telefon.

Geri