Android 3 Senedir Geliştirdiğim Oyun Sonunda Yayınlandı! 🤗

şimdi girip baktımda güzel olmuş, çizimler falanda güzel. İnternet yokken tam oynamalık oyun
Yanlış anlasilma olmasın, bütün görseller haliyle telifsiz sitelerden toplandı. Onları yerleştirmek bile benim için zordu. Ama tüm kodlama bana ait. Teşekkürler

Yanlış anlasilma olmasın, bütün görseller haliyle telifsiz sitelerden toplandı. Onları yerleştirmek bile benim için zordu. Ama tüm kodlama bana ait. Teşekkürler
yinede güzel durmuş baya

Eline sağlık dostum gayet keyifli ve kafa dağıtmalık bir oyun olmuş. Tüm zorluklara rağmen pes etmeyip tamamlamış olman ayrıca takdire şayan, umarım yolun daha da açık olur ve bi' an önce sağlık açısından da daha güzel gelişmeler yaşarsın. Umutla kal...

Güzel olmuş bu arada pes etmemen şahsen beni mutlu etti ve oyun hakkında sorum bazı yerde donerken çapraz gidiyor tıkladığımızda o oyunun amacımı yoksa hatamı?

Güzel olmuş bu arada pes etmemen şahsen beni mutlu etti ve oyun hakkında sorum bazı yerde donerken çapraz gidiyor tıkladığımızda o oyunun amacımı yoksa hatamı?
Teşekkürler. Çapraz gitmesini anlamadım. Karakter dairenin yörüngesinde dönüyor. Ekrana tıklandığı anda ileri doğru atılıyor. Amaç sonraki daireye atlamak ve yüksek skor edinmek. Refleks oyunu diyebiliriz.

İlk karakter biraz zorlaştırıyor anlaşılan. Diğer karakterler biraz daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,979
Üyeler
184,869
Son üye
miracwmisal
Geri