Neler Yeni

Yardım 3 SENELİK SİSTEME 4060Tİ ALINIR MI

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
3600 ile 5500 muadil sayılır 3600 de L3 avantajı var bu durumda ekran kartını besleme konusunda biraz daha iyimser.
4060 Ti ı uyguna bulursan kullanabilirsin ancak 3600 tam olarak besleyemez.
1080P ultra ayarlarda ve msaa full olursa besler banada herkes 2200G 1060 ı beslemez dedi gayette besliyor yüksek ayarlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060ti al birkaç ay sonra r5 R7 5600 5700 alırsın .
hocamızın dediği gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
ekran kartı iyi hoş fakat 13K ya gaming gen TR den galax olan modelini alabilirsin bence hepsinde nede olsa aynı chipset var ama sen illa gigabayte olsun diyosan amazondanda alınır.
Hocam normalde benim alabilecek durumum yok sadece peşin fiyatına 9 taksit olduğu için almak istiyorum başka türlü nakit ya da 3-4 ay taksitle alamam

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
Hocam normalde benim alabilecek durumum yok sadece peşin fiyatına 9 taksit olduğu için almak istiyorum başka türlü nakit ya da 3-4 ay taksitle alamam
o zaman bence al sen darboğaz kolay kolay olmaz yüksek ayarlarda olsa bile kafana takma yine yüksek fps ler alırsın ilerde cebine para girdiği zaman çekersin güzel bir işlemci

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
1080P ultra ayarlarda ve msaa full olursa besler banada herkes 2200G 1060 ı beslemez dedi gayette besliyor yüksek ayarlarda
Ben biraz daha mesafeli yaklaşıyorum. Neleri nelerle sorunsuz kullananlar gördüm 3600 de de olabilir şaşırmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
o zaman bence al sen darboğaz kolay kolay olmaz yüksek ayarlarda olsa bile kafana takma yine yüksek fps ler alırsın ilerde cebine para girdiği zaman çekersin güzel bir işlemci
Peki 3-4 ay sonra hangi işlemci tam performans sağlar ? F/p olarak biraz da

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers

BeKo'O

80+ Silver
elindeki sistemin bütün parçalarını bilmiyorum fakat 6K ,gibi ortalama bir fiyata gidecek gibi ise bence elindeki sistemi sat elindeki para da dursun şu anda 25-30K bandında alınabilir güzel sistemler mevcut onlara yönelmeni tavsiye ederim şahsen. Fakat bu seçeneği tercih etmeyeceksen anakartın güzel çek bi Ryzen 5 5600 öncelikle ya da bütçen el verirse uzun vadeli bir işlemci de olabilir Ryzen 7 5600x3D gibi sonrasında da ekran kartını alırsın. Acele mecburi değilse kısa bir süre para biriktir en azından bütçene bi 10-15K daha ekleyene kadar ondan sonra her şeyi sat sıfır çek

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
elindeki sistemin bütün parçalarını bilmiyorum fakat 6K ,gibi ortalama bir fiyata gidecek gibi ise bence elindeki sistemi sat elindeki para da dursun şu anda 25-30K bandında alınabilir güzel sistemler mevcut onlara yönelmeni tavsiye ederim şahsen. Fakat bu seçeneği tercih etmeyeceksen anakartın güzel çek bi Ryzen 5 5600 öncelikle ya da bütçen el verirse uzun vadeli bir işlemci de olabilir Ryzen 7 5600x3D gibi sonrasında da ekran kartını alırsın. Acele mecburi değilse kısa bir süre para biriktir en azından bütçene bi 10-15K daha ekleyene kadar ondan sonra her şeyi sat sıfır çek
Tavsiyen için teşekkür ederim hocam ama baya bi bataktayım yani aylık 1700 nasıl ödücem diğer kredilerden ötürü bilmiyorum tek şansım gerçekten bu yönde ekran kartını şu an alıp 3-4 aya da 5600 çekebilirim max

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kankam şu an işteyim de hiç hatırlamıyorum ddr4 bi anakartım vardı sanırım gigabyte rgb ışıklandırması vardı küçük yerlerde oc yapmayı açıkçası bilmiyorum ama sence bu fiyata bu ekran kartı alınır mı darboğaz yer miyim?

Alıntıyı görüntüle
Windforce modeli alınmaz ama genel olarak 4060/4060Ti alınır.

hocamızın dediği gibi
beslemeyez gene ama gidipte oynanamayacak halde olmaz tabikide .
Tam performansını alamazsın sadece.

Parça kalitesi farkı var ancak b450 tomahawk anakartı 20k lık 4060 sistemlerde alamaz bariz kalite farkı olur.
3600 ü 5600 yapsa bide ekran kartını 4060Ti yapsa zaten götürür onu

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Windforce modeli alınmaz ama genel olarak 4060/4060Ti alınır.

beslemeyez gene ama gidipte oynanamayacak halde olmaz tabikide .
Tam performansını alamazsın sadece.

Parça kalitesi farkı var ancak b450 tomahawk anakartı 20k lık 4060 sistemlerde alamaz bariz kalite farkı olur.
3600 ü 5600 yapsa bide ekran kartını 4060Ti yapsa zaten götürür onu
Hocam windforce modeli neden alınmaz dediniz soğutma bakımından daha iyi değil mi kötü yanları mı var ?
Attığım ekran kartı zaten 4060 ti değil mi yanlış mı anladım sizi
Bir de ilerde r5 5600 yapsam iyi olmaz mı ?

Hocam peki 1050ti a psumdan gelen soketler uyuyordu 4060ti a uyacak mı ekran kartı güç kablom ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam windforce modeli neden alınmaz dediniz soğutma bakımından daha iyi değil mi kötü yanları mı var ?
Attığım ekran kartı zaten 4060 ti değil mi yanlış mı anladım sizi
Bir de ilerde r5 5600 yapsam iyi olmaz mı ?

Hocam peki 1050ti a psumdan gelen soketler uyuyordu 4060ti a uyacak mı ekran kartı güç kablom ?
4060Ti ya 1050ti da olan soketler uyar Atx3.0 soketleri yanlış hatırlamıyorsam 4070 yada sonrakilerde kullandılar.
windforce konusuna gelirsek eğer soğutması kötü sesli çalışan bir model windforce .
diğer sorunuza gelirsem eğer attığınız kart 4060Ti orda sıkıntı yok ama windforce modeli sıkıntısını yukarda açıkladım zaten.
ayrıca bir diğer soru olan ilerde 5600 yapsam sorusuna kesinlikle bu sistemi satmadan ilerde 5600 yada 5700 yapman olur.

Top Bottom