(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

Bugün son sınav İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük var. Bitti sonunda sınav haftası.

Hala hastayım birikti gireceğim yazılılar :(

Fizik geçirecek sanıyordm ama ben geçirdim arada dönecekmiş gibiydi ama hallettim bir şekilde yarın ise almanca sınavımız var ona çalışacağım

@Letrion Geçmiş olsun

9 kasım: Matematik 50 olacak sanırım. son gün çalışırsak böyle olur. Ben yaptım siz etmeyin.

Bilişim ÇEREZ

Arkadaş flörtleştiği, kanka olduğu kıza açılmak istiyor. Bunlar 7. sınıftan beri kankalar ama bizim kalça man sevdiğini söyleyemiyor. Kalça herif. En son bıktım girdim sınıfa "Tolga seni seviyor. Git karşılık ver yoksa kerim. Çocuk başımın etini yiyor." Konuştular ama bana ne olduğunu söylemedi. Son dersti zaten. Kalça adam mutlu olduğuna göre okeylemişlerdi herhalde.

@Letrion Geçmiş olsun

9 kasım: Matematik 50 olacak sanırım. son gün çalışırsak böyle olur. Ben yaptım siz etmeyin.

Bilişim ÇEREZ

Arkadaş flörtleştiği, kanka olduğu kıza açılmak istiyor. Bunlar 7. sınıftan beri kankalar ama bizim kalça man sevdiğini söyleyemiyor. Kalça herif. En son bıktım girdim sınıfa "Tolga seni seviyor. Git karşılık ver yoksa kerim. Çocuk başımın etini yiyor." Konuştular ama bana ne olduğunu söylemedi. Son dersti zaten. Kalça adam mutlu olduğuna göre okeylemişlerdi herhalde.
2. sınavlarda düzelticez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okuldayım oley :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,953
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09