bence gerek yokBeyler bilgisayarım eski içinde Kingston 2×2 4gb DDR2 ram var eski raflara falan bakarken bir tane daha dd2 2gb ram buldum sizce ne yapayım (hiç kullanılmamış) takılı olanlardan biriyle değiştirmeli miyim ?
satabilirsinBeyler bilgisayarım eski içinde Kingston 2×2 4gb DDR2 ram var eski raflara falan bakarken bir tane daha dd2 2gb ram buldum sizce ne yapayım (hiç kullanılmamış) takılı olanlardan biriyle değiştirmeli miyim ?
doğru o zaman kalsınKaç TL ye satıcam ki zaten kargosu daha fazla tutar
mahalle bilgisayarcısına sor alırım derse sat almazsa dursun bi gün biri bozulursa kullanırsınMaalesef 2 slotlu
Satabilirsiniz,ucuz ama en azından elinize para geçer.Beyler bilgisayarım eski içinde Kingston 2×2 4gb DDR2 ram var eski raflara falan bakarken bir tane daha dd2 2gb ram buldum sizce ne yapayım (hiç kullanılmamış) takılı olanlardan biriyle değiştirmeli miyim ?
aga eskisi gibi öyle mahalle bilgisayarcısı kalmadı ki bizim net kafecide 70 tane pc var artık hepsi de 1650 super r5 3500 16gb ram li sistemlermahalle bilgisayarcısına sor alırım derse sat almazsa dursun bi gün biri bozulursa kullanırsın
kafeyi boş ver sen tamirci filan bul alırım derse sataga eskisi gibi öyle mahalle bilgisayarcısı kalmadı ki bizim net kafecide 70 tane PC var artık hepsi de 1650 super r5 3500 16gb ram li sistemler
O zaman dediğim gibi 30-35 TL'ye satabilirsin. Ben çok al sat yapıyorum, DDR2 2 GB ramler güzel satılıyor.Maalesef 2 slotlu