Neler Yeni

3 tb harddiskim yandı :(

VitoScaletta

80+ Gold
harddiskimi çıkarıp tekrar taktığımda duman çıktı 3tb harddisk gitti 2 gün aralıksız ağladım sinirden 50 tl ye bilgisayarcıya yaptırdım yeşil kısmı değiştirdi niye olmuştur diye sordum ters takmışsındır diyor beyaz molex güç kablosu ters takılıyomuki şimdi tamir ettirdim 50 tl gitti bidaha farklı kabloyla takıcam çok korkuyorum bidaha yanar diye bunun tersi düzü varmı bu arada kısa argo cümle kullandığımdan banlanmıştım banım açıldı hayırlı olsun çok özlemişim forumu

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
harddiskimi çıkarıp tekrar taktığımda duman çıktı 3tb harddisk gitti 2 gün aralıksız ağladım sinirden 50 TL ye bilgisayarcıya yaptırdım yeşil kısmı değiştirdi niye olmuştur diye sordum ters takmışsındır diyor beyaz molex güç kablosu ters takılıyomuki şimdi tamir ettirdim 50 TL gitti bidaha farklı kabloyla takıcam çok korkuyorum bidaha yanar diye bunun tersi düzü varmı bu arada kısa argo cümle kullandığımdan banlanmıştım banım açıldı hayırlı olsun çok özlemişim forumu
Gözüm seni arıyordu be

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Ters taktığında yanıyormu?
İlk defa duyuyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
HDD'de molex yokki sata var.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Daha yeni almıştın :(

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Geçmiş olsun. :)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
harddiskimi çıkarıp tekrar taktığımda duman çıktı 3tb harddisk gitti 2 gün aralıksız ağladım sinirden 50 TL ye bilgisayarcıya yaptırdım yeşil kısmı değiştirdi niye olmuştur diye sordum ters takmışsındır diyor beyaz molex güç kablosu ters takılıyomuki şimdi tamir ettirdim 50 TL gitti bidaha farklı kabloyla takıcam çok korkuyorum bidaha yanar diye bunun tersi düzü varmı bu arada kısa argo cümle kullandığımdan banlanmıştım banım açıldı hayırlı olsun çok özlemişim forumu
Çalışsa bile bilgilerin gitti mi o önemli, en kısa sürede elden çıkar onu. Satmaya çalış, tamir görmüş HDD'den hayır gelmez ben diyeyim.

VitoScaletta

80+ Gold
Çalışsa bile bilgilerin gitti mi o önemli, en kısa sürede elden çıkar onu. Satmaya çalış, tamir görmüş HDD'den hayır gelmez ben diyeyim.
knk üstteki yeşil kısım varya sadece ordan ince duman gelmişti sadece ora yanmış yani sıkıntı yok

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....

Ben o Molex kabloyu ters takanı gördüm. Tarihe geçirdim hatta. Üstüne'de bir güzel sopa yedi.

Harddisk'i takmadan önce. PC'nin enerjisini kes. Takacağın Molex kabloyu bir kontrol et bakalım. Acaba kablosunda mı bir sıkıntı var.

VitoScaletta

80+ Gold
Ben o Molex kabloyu ters takanı gördüm. Tarihe geçirdim hatta. Üstüne'de bir güzel sopa yedi.

Harddisk'i takmadan önce. PC'nin enerjisini kes. Takacağın Molex kabloyu bir kontrol et bakalım. Acaba kablosunda mı bir sıkıntı var.
bizde çok zorladık galiba ters taktık tersi düzü nasıl oluyor anlatırmısınız bakın harddiske takılan taraftan bahsetmiyorum power tarafına takılan beyaz yerden bahsediyorum orayı nasıl takıcaz lütfen anlatın

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Gerçekten gözüm aradı konularım sensiz kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular