3.550 TL'ye çıkar mı?30-45 gün sonra bir telefon alacağım ama karar veremedim xiaomi redmi note 10 , realme 7 ve oppo a74 arasında kaldım sizce hangisini almam daha iyi olur ? Ve bütçe max. 3500 TL ye çıkabilir.
30-45 gün sonra alacağını söylüyor, bu kampanya ise 15 Temmuz'da bitiyor.3.550 TL'ye çıkar mı?
Sepete ekleyin, 300 TL düşecek. 3 telefondan da daha iyi.
Haklısınız cümlenin başını okumamışım30-45 gün sonra alacağını söylüyor, bu kampanya ise 15 Temmuz'da bitiyor.
Üç telefon da işinizi görecek düzeyde telefonlar ise, fazla kafanızı takmadan tasarımını beğendiğiniz telefonu alıp geçmelisiniz. Nihayetinde artık tüm telefonlar birbirine benzer özellikler taşıyor ve yalnızca kasa tasarımını değiştirip piyasaya sürüyorlar. Güle güle kullanın.30-45 gün sonra bir telefon alacağım ama karar veremedim xiaomi redmi note 10 , realme 7 ve oppo a74 arasında kaldım sizce hangisini almam daha iyi olur ? Ve bütçe max. 3500 TL ye çıkabilir.
3 telefonun özellikler bakımından daha üst seviyesi poco var bakmanızı öneririm30-45 gün sonra bir telefon alacağım ama karar veremedim xiaomi redmi note 10 , realme 7 ve oppo a74 arasında kaldım sizce hangisini almam daha iyi olur ? Ve bütçe max. 3500 TL ye çıkabilir.
Teşekkür ederimÜç telefon da işinizi görecek düzeyde telefonlar ise, fazla kafanızı takmadan tasarımını beğendiğiniz telefonu alıp geçmelisiniz. Nihayetinde artık tüm telefonlar birbirine benzer özellikler taşıyor ve yalnızca kasa tasarımını değiştirip piyasaya sürüyorlar. Güle güle kullanın.