PekiSon olarak kendi fikrimi söyleyeyim: 50000-60000 lira bandında laptop alacak olsam linkteki laptopu alır keyfime bakardım. Ben her zaman fiyatına göre alabileceğimin en iyisini alırım. Bu laptop da beklentimi rahatlıkla karşılıyor. https://www.n11.com/urun/hp-victus-...tu-bilgisayar-40490691?magaza=teknoryabilisim
İşlemci modeli iyi mi? ?oyniyacağın oyun turune bağlı işlemci ağırlıklı oyunlarda mesela cs gibi işlemci on plana cıkar fps olarak rdr2 mafia tombrider gibilerde grafik kartı
Acer olanda sıvı metal var. Sıvı metal olmayan laptoplara g
İkisi de aynı performansı veriyor. Başında R9 yazması seni aldatmasın.Peki
R7-7840HS
R9-8945HS
Hangisi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci modeli iyi mi? ?
Peki bilindik oyunlarda kaç fps verir valorant gibiİkisi de aynı performansı veriyor. Başında R9 yazması seni aldatmasın.
Valorant'ta 250-300 arası alır diye tahmin ediyorum. Fazlasını da alır hatta.Peki bilindik oyunlarda kaç fps verir valorant gibi
Valorant'ta 250-300 arası alır diye tahmin ediyorum. Fazlasını da alır hatta.
Jarzda değilken demi jarzdayken daha fazlada alabilir belkiValorant'ta 250-300 arası alır diye tahmin ediyorum. Fazlasını da alır hatta.
Bilemiyorum dostum. AMD HS işlemciler HX serisi İnteller gibi değil. L3 önbellek biraz az olduğu için en fazla 350 FPS falan alır. Öyle 450-500 FPS bekleme.Jarzda değilken demi jarzdayken daha fazlada alabilir belki