isikt11
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
Sen olsana Dokan.@keremcnsz24 bu işe en uygun insanlardan biri gibi duruyor.
Sen olsana Dokan.@keremcnsz24 bu işe en uygun insanlardan biri gibi duruyor.
abi yaşım 17 adalet sistemim çok iyidir bütün gün işim yok canım çok sıkılıyor bir bakabilirsen sevinirimArkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.
BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Destek var ve durmak yok. Helal olsun kralUzun süredir forumdayım ve kimseye yanlışım olmadı, genellikle aktifim bazı hatalarım olsada ,hatalarımı duzelltigimi düşünüyorum iyi günler
Başvursam da seçileceğimi sanmıyorum. O yüzden hiç girişmeyeyim .dSen olsana Dokan.
O gün geleceği görmüşüm. O konuda ben demiştim
üzgün fidanBaşvursam da seçileceğimi sanmıyorum. O yüzden hiç girişmeyeyim .d
sen bu forumun yöneticisimisin adoşıajsşlskjdşli@intel pentium olsun çünkü Galax dışı marka önerenler banlansın istiyorum (!)
Bir de Lethalsmile olsun AMD önerenler de banlansın istiyorum.
Zaten 3-4 tane mod vardı. Neye yetmiyor?Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.
BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Fazla moderatör göz çıkartmaz. Daha iyi, kontrollü, sağlıklı bir ortam oluşacaktır bence.Zaten 3-4 tane mod vardı. Neye yetmiyor?