30.000 - 35.000 Sistem Önerisi

Adroven

80+
Reaksiyon skoru
31
Dostlar Selamlar. yakın zamanda yeni bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum.
Şu an ki bilgisayarımda gtx1660super ve i3 12100f var.
rdr2 de ultra da 60fps aldırcak bi pc olsun yeter.
ileride sorun çekmek istemiyorum darboğaz vs olmasını istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

sistemi mutlaka bu ay içinde al kasımdan sonra fiyatlar uçacak büyük ihtimal . o bütçeye de bu ay içinde kampanyalı bir 5060 ti yada 9060xt li bi sistem bulmaya çalış

sistemi mutlaka bu ay içinde al kasımdan sonra fiyatlar uçacak büyük ihtimal . o bütçeye de bu ay içinde kampanyalı bir 5060 ti yada 9060xt li bi sistem bulmaya çalış
zaten her zaman zam oluyo da bu sefer çok mu büyük olcak yani mesela 35 e sistem buldum ne kadara çıkar en fazla?

Hocam 5060 sistem alabilirsin

Bütçeyi biraz daha aşabilirsen 9060XT sistem alabilirsin

İndirimler bitmeden kaçırma, ram ssd fiyatlarından dolayı sürekli zamlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada diğer firmalarda daha ucuza varsa paylaşın arkadaşlar, belki benim gördüğümden daha uyguna bir sistem vardır

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada diğer firmalarda daha ucuza varsa paylaşın arkadaşlar, belki benim gördüğümden daha uyguna bir sistem vardır
teşekkürler bunları listeye ekledim tek tek eleme yapıcam başka sistemleri de paylaşabilirsiniz.

zaten her zaman zam oluyo da bu sefer çok mu büyük olcak yani mesela 35 e sistem buldum ne kadara çıkar en fazla?
şuan fp kralı diye ay başında paylaşılan sistemler bence 45i rahat görücek . ayrıca sistemle sen neler yapacağına bağlı bazı parçaları daha düşük bazı parçaları daha güçlü tutabilirsin daha iyi performans almak için

Geri